Sådan gendanner du din Google-konto eller Gmail-tjeneste

Hvis du har glemt din adgangskode eller dit brugernavn, eller du ikke kan modtage bekræftelseskoder, skal du følge denne vejledning for at gendanne din Google-konto. Så kan du igen bruge tjenester som f.eks. Gmail, Fotos og Google Play.

Tips!

• Hvis du gætter forkert, går det ikke ud over kontogendannelsen. Der er ingen grænse for, hvor mange gange du kan forsøge at gendanne din konto.

• Hvis du bruger en konto gennem dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, fungerer denne vejledning muligvis ikke. Kontakt din administrator for at få hjælp.
  • Hvis du vil gendanne en konto til et barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), kan du nulstille dit barns adgangskode.

Har du glemt din adgangskode?

1. Følg vejledningen i, hvordan du gendanner din Google-konto eller Gmail-konto.
    • Du bliver bedt om at besvare nogle spørgsmål for at bekræfte, at det er din konto. Besvar spørgsmålene, så godt du kan.
    • Hvis du har problemer, kan du følge disse tips til gendannelse af konti.
  2. Nulstil din adgangskode, når du bliver bedt om det. Vælg en stærk adgangskode, som du ikke allerede har brugt til denne konto. Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Har du glemt, hvilken mailadresse du bruger til login?

1. Følg denne vejledning for at finde dit brugernavn. Du skal kende:
    • Det telefonnummer eller den mailadresse til gendannelse, du har angivet for kontoen.
    • Det fulde navn på din konto.
  2. Følg vejledningen for at bekræfte, at det er din konto.
  3. Du får vist en liste over brugernavne, der matcher din konto.

En anden bruger din konto

Hvis du tror, at nogen bruger din Google-konto uden din tilladelse, skal du følge vejledningen i, hvordan du gendanner en hacket eller kapret Google-konto eller Gmail.

Du kan ikke logge ind af en anden årsag

Hvis du har et andet problem, kan du få hjælp til at logge ind.

Gendan en slettet Google-konto

Hvis du for nylig har slettet din Google-konto, kan du følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.

Kan du stadig ikke logge ind?

Opret en ny konto

Hvis du ikke kan logge ind, kan du prøve disse tips til gendannelse af konti.

Hvis du stadig ikke kan gendanne din konto, kan du oprette en ny Google-konto. Når du gør det, kan du følge denne vejledning for at undgå at blive låst ude af din Google-konto.

Undgå tjenester til kontogendannelse og gendannelse af adgangskoder

Af hensyn til din sikkerhed kan du ikke ringe til Google for at få hjælp til at logge ind på din konto. Vi arbejder ikke sammen med nogen tjenester, der hævder at yde hjælp til konti eller adgangskoder. Undlad at udlevere dine adgangskoder eller bekræftelseskoder.