Se, kontrollér og slett informasjon i Google-kontoen din

Finn ut mer om hvordan du administrerer informasjon og aktivitet i Google-kontoen din. Du kan velge hvilke aktivitetstyper som lagres i kontoen din og brukes til å tilpasse brukeropplevelsen din på Google-tjenester.

Gå gjennom personverninnstillingene dine

Du kan raskt se og endre flesteparten av innstillingene som forklares nedenfor, med personvernsjekken.

Kontrollér hvilken aktivitet som lagres

Bruk Aktivitetslagring til å velge hvilke typer aktiviteter som blir lagret i kontoen din. Eksempler på aktivitet omfatter

• søkene dine
  • nettstedene du besøker
  • videoer du ser på
  • steder du reiser til

Med aktivitetsdata får du en bedre opplevelse takket være raskere søk og en mer tilpasset opplevelse i Google-produkter. Bare du kan se aktiviteten din.

Finn ut mer om hvordan du kontrollerer hvilke aktiviteter som lagres i kontoen din.

Spor og slett informasjonen din

Med disse ressursene er det enklere å gjennomgå og kontrollere aktiviteten som er lagret i Google-kontoen din.

Se en oversikt over dataene dine

Gå til Google Oversikt for å se en oppsummering av dataene dine for forskjellige Google-tjenester, for eksempel Gmail, Disk og Kalender.

Se og slett aktiviteten din og filene dine

Aktiviteten din

Se og slett aktivitet, for eksempel hva du har søkt etter, og nettsteder du har besøkt, i Min aktivitet. Bare du kan se aktiviteten din.

Finn ut mer om hvordan du sletter aktiviteten din.

Filene dine

Du kan se og slette bilder, e-poster, dokumenter og andre filer ved å gå til det aktuelle Google-produktet, for eksempel

Se og slett steder du har vært

Når du har slått på posisjonsloggen, lagres steder du har vært, i kontoen din. Bare du kan se posisjonsloggen din.

Finn ut mer om hvordan du kan administrere eller slette posisjonsloggen din.

Med posisjonsloggen får du en bedre opplevelse på flere måter. Google kan for eksempel foreslå bedre reiseruter og vise mer relevante resultater for Maps-søk.

Administrer andre posisjonsdata

Hvis du har slått på andre innstillinger, for eksempel nett- og appaktivitet, og du setter posisjonsloggen på pause eller sletter posisjonsdata fra posisjonsloggen, kan du fremdeles ha posisjonsdata lagret i Google-kontoen din som en del av bruken av andre Google-nettsteder, -apper og -tjenester.

Posisjonsdata kan for eksempel lagres som en del av aktivitet i Søk og Maps når innstillingen for nett- og appaktivitet er på, og inkluderes i bildene dine basert på innstillingene for kameraappen din.

Slett logg og informasjonskapsler fra Chrome og andre nettlesere

Data fra loggen og informasjonskapsler kan gi deg bedre forslag i adressefeltet. På den måten kan du raskere finne det du leter etter.

Se andre Google-aktiviteter

Du kan også kontrollere andre Google-aktiviteter, for eksempel enhetsinformasjon.

Denne informasjonen kan bidra til å forbedre resultatene og forslagene du ser i Google-tjenester.

Fjern en enhet fra kontoen din
Du kan gjennomgå enheter som nylig har blitt brukt til å logge på kontoen din. Hvis du ikke gjenkjenner eller eier enheten, bør du fjerne den fra kontoen din.
Slett et produkt eller kontoen din
Du kan også slette Google-kontoen din når som helst. Etter at du har slettet den, er det ikke sikkert at du kan få den tilbake.

Endre personopplysninger

Gå til Om meg for å endre personopplysningene dine og hvem som kan se dem. Denne informasjonen kan hjelpe folk med å komme i kontakt med deg på Google-tjenester, for eksempel Gmail, eller finne ting dere har til felles.

Finn ut hvordan du endrer personopplysningene dine.

Endre annonseinnstillingene

Du kan kontrollere informasjonen Google bruker til å vise deg annonser, med annonseinnstillingene.

Disse dataene gjør annonsene du ser, mer relevante for interessene dine.

Finn ut mer om Google-annonser og annonseinnstillinger.

Last ned Google-dataene dine

Du kan når som helst laste ned eller overføre data, som bilder, e-poster, dokumenter og kontakter. På den måten kan du beholde innholdet du har opprettet, selv om du slutter å bruke Google-tjenester eller sletter Google-kontoen din.

Finn ut hvordan du laster ned dataene dine.

Mer informasjon

Gå til disse ressursene for å finne ut mer om dataene dine og hvordan de brukes av Google.