Se, administrer og slet oplysninger på din Google-konto

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer oplysninger og aktivitet på din Google-konto. Du kan vælge, hvilken type aktivitet der gemmes på din konto og anvendes til at tilpasse din oplevelse i Google-tjenester.

Gennemgå dine privatlivsindstillinger

Du kan hurtigt se og ændre de fleste af de indstillinger, der er beskrevet nedenfor, ved hjælp af Privatlivstjek.

Bestem, hvilken aktivitet der skal gemmes

Brug Aktivitetsadministration til at vælge, hvilke typer aktiviteter der bliver gemt på din konto. Eksempler på aktivitet:

• Søgninger, du foretager
  • Websites, du besøger
  • Videoer, du ser
  • Steder, du besøger

Aktivitetsdata er med til at give dig en bedre oplevelse i form af hurtigere søgning og en mere tilpasset oplevelse i Google-produkter.

Få flere oplysninger om, hvordan du styrer, hvilken aktivitet der gemmes på din konto.

Registrer og slet dine oplysninger

Disse ressourcer hjælper dig med at se og administrere den aktivitet, der gemmes på din Google-konto.

Se en oversigt over dine data

Gå til Google Kontrolpanel for at se en oversigt over dine data fra forskellige Google-tjenester som f.eks. Gmail, Drev og Kalender.

Se og slet din aktivitet og dine filer

Din aktivitet

Se og slet aktivitet, f.eks. søgninger, du har foretaget, og websites, du har besøgt, i Min aktivitet.

Få flere oplysninger om, hvordan du sletter din aktivitet.

Dine filer

Du kan se og slette dine billeder, mails, dokumenter og andre filer ved at gå til det relevante Google-produkt, f.eks.:

Se og slet steder, du har været

Når Placeringshistorik er aktiveret, gemmes de steder, du besøger, på din konto. Det er kun dig, der kan se din Placeringshistorik.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere eller slette din Placeringshistorik.

Placeringshistorik hjælper med at forbedre din oplevelse på flere måder. Google kan f.eks. foreslå bedre ruter, når du pendler, og vise mere relevante resultater for søgninger i Maps.

Administrer andre steddata

Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sætter Placeringshistorik på pause eller sletter steddata fra Placeringshistorik, gemmes der muligvis stadig steddata på din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester.

Det generelle område, du befinder dig i, kan f.eks. gemmes som en del af aktiviteten i Søgning og Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret. Andre steddata, bl.a. din præcise placering, gemmes muligvis sammen med dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

Slet historik og cookies fra Chrome og andre browsere

Data fra historik og cookies kan hjælpe dig med at få bedre forslag i adresselinjen. På den måde kan du hurtigere finde det, du leder efter.

Se anden Google-aktivitet

Du kan også administrere anden Google-aktivitet.

Disse oplysninger kan hjælpe med at forbedre de resultater og forslag, du ser i Google-tjenester.

Fjern en enhed fra din konto
Du kan se enheder, der for nylig har logget ind på din konto. Hvis du ikke ejer eller kan genkende enheden, skal du fjerne den fra din konto.
Slet et produkt eller din konto
Du kan også til enhver tid vælge at slette din Google-konto. Når først du har slettet den, kan du muligvis ikke få den tilbage.

Rediger personlige oplysninger

Gå til Om mig for at redigere dine personlige oplysninger, og hvem der kan se dem. Disse oplysninger kan hjælpe andre med at komme i kontakt med dig i Google-tjenester, f.eks. Gmail, eller finde ting, som I har til fælles.

Se, hvordan du redigerer dine personlige oplysninger.

Skift annonceindstillinger

Du kan administrere de oplysninger, som Google bruger til at vise dig annoncer, ved hjælp af Annonceindstillinger.

Disse data hjælper med at gøre de annoncer, du ser, mere relevante i forhold til dine interesser.

Få flere oplysninger om Google-annoncer og Annonceindstillinger.

Download dine Google-data

Du kan til enhver tid downloade eller overføre data som f.eks. billeder, mails, dokumenter og kontakter. På den måde kan du beholde det indhold, du har oprettet, selv hvis du stopper med at bruge Google-tjenester eller sletter din Google-konto.

Se, hvordan du downloader dine data.

Flere oplysninger

Gå til disse ressourcer for at få flere oplysninger om dine data, og hvordan de bruges af Google.