Find, administrer og slet oplysninger på din Google-konto

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer oplysninger og aktivitet på din Google-konto. Du kan vælge, hvilken type aktivitet der gemmes på din konto og anvendes til at tilpasse din oplevelse i Google-tjenester.

Gennemgå dine privatlivsindstillinger

Du kan hurtigt finde og ændre de fleste af de indstillinger, der er beskrevet nedenfor, ved hjælp af Privatlivstjek.

Vælg, hvilken aktivitet der skal gemmes

Brug Aktivitetsadministration til at vælge, hvilke typer aktiviteter der bliver gemt på din konto. Eksempler på aktivitet:

• Søgninger, du foretager
  • Websites, du besøger
  • Videoer, du ser
  • Steder, du besøger

Aktivitetsdata er med til at give dig en bedre oplevelse i form af hurtigere søgning og en mere tilpasset oplevelse i Google-produkter.

Få flere oplysninger om, hvordan du styrer, hvilken aktivitet der gemmes på din konto.

Registrer og slet dine oplysninger

Disse ressourcer hjælper dig med at se og administrere den aktivitet, der gemmes på din Google-konto.

Få et overblik over dine data

Gå til Google Kontrolpanel for at se en oversigt over dine data fra forskellige Google-tjenester som f.eks. Gmail, Drev og Kalender.

Find og slet din aktivitet og dine filer

Din aktivitet

Find og slet aktivitet, f.eks. søgninger, du har foretaget, og websites, du har besøgt, via Min aktivitet.

Få flere oplysninger om, hvordan du sletter din aktivitet.

Tip! Hvis du vil øge dit beskyttelsesniveau, kan du kræve et ekstra bekræftelsestrin for at se hele din historik i Min aktivitet.

Dine filer

Du kan finde og slette dine billeder, mails, dokumenter og andre filer ved at gå til det relevante Google-produkt, f.eks.:

Find og slet steder, du har været

Lokationshistorik er en indstilling på din Google-konto, der opretter en tidslinje. Tidslinjen er et personligt kort, som hjælper dig med at huske de steder, du besøger, de ruter, du bruger, og de rejser, du tager på. Når Lokationshistorik er aktiveret, gemmer din enhed med jævne mellemrum sin præcise lokation på dine enheder og Googles servere – også når du ikke bruger Google-apps. Det er kun dig, der har adgang til din lokationshistorik.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere eller slette din lokationshistorik.

Lokationshistorik kan give dig en mere personligt tilpasset brugeroplevelse i Google-tjenester, f.eks. anbefalinger baseret på de steder, du ofte besøger.

Administrer andre lokationsdata

Hvis du har aktiveret andre indstillinger som f.eks. Web- og appaktivitet, og du sætter Lokationshistorik på pause eller sletter lokationsdata fra Lokationshistorik, gemmes der muligvis stadig lokationsdata på din Google-konto i forbindelse med din brug af andre Google-websites, -apps og -tjenester. Web- og appaktivitet kan omfatte oplysninger om din lokation baseret på din enheds nærområde og IP-adresse.

Det generelle område, du befinder dig i, kan f.eks. gemmes som en del af aktiviteten i Søgning og Maps, når indstillingen Web- og appaktivitet er aktiveret. Andre lokationsdata, bl.a. din præcise lokation, gemmes muligvis sammen med dine billeder afhængigt af indstillingerne i din kameraapp.

Slet historik og cookies fra Chrome og andre browsere

Data fra historik og cookies kan hjælpe dig med at få bedre forslag i adresselinjen. På den måde kan du hurtigere finde det, du leder efter.

Se anden Google-aktivitet

Du kan også administrere anden Google-aktivitet.

Disse oplysninger kan hjælpe med at forbedre de resultater og forslag, du får i Google-tjenester.

Fjern en enhed fra din konto
Du kan se enheder, der for nylig har logget ind på din konto. Hvis du ikke ejer eller kan genkende enheden, skal du fjerne den fra din konto.
Slet et produkt eller din konto
Du kan også til enhver tid vælge at slette din Google-konto. Når først du har slettet den, kan du muligvis ikke få den tilbage.

Rediger personlige oplysninger

Gå til Om mig for at redigere dine personlige oplysninger, og hvem der kan se dem. Disse oplysninger kan hjælpe andre med at komme i kontakt med dig via Google-tjenester, f.eks. Gmail, eller finde ting, som I har til fælles.

Se, hvordan du redigerer dine personlige oplysninger.

Skift annonceindstillinger

Du kan administrere de oplysninger, som Google bruger til at vise dig annoncer, ved hjælp af Annonceindstillinger.

Disse data hjælper med at gøre de annoncer, du ser, mere relevante i forhold til dine interesser.

Få flere oplysninger om Google-annoncer og Annonceindstillinger.

Download dine Google-data

Du kan til enhver tid downloade eller overføre data som f.eks. billeder, mails, dokumenter og kontakter. På den måde kan du beholde det indhold, du har oprettet, selv hvis du stopper med at bruge Google-tjenester eller sletter din Google-konto.

Se, hvordan du downloader dine data.