Bestill sikkerhetsnøkler

For å bruke Avansert beskyttelse anbefaler vi at du har to nøkler:

• en hovednøkkel som kobles til både telefoner og datamaskiner
  • en reservenøkkel

Velg sikkerhetsnøklene dine

Forslag til sikkerhetsnøkler:

Hvis du primært bruker nyere MacBook- eller Chromebook-enheter, anbefaler vi en USB-C-nøkkel som Titan USB-C/NFC eller Yubikey 5C.

Hvis du har en iPhone med iOS 13.3 eller nyere, kan du bruke nøkler med NFC, for eksempel Titan-sikkerhetsnøkler. For iPhoner og iPader med Lightning-tilkobling må du kjøpe en adapter.

Hvis du har en datamaskin med USB-A-porter, anbefaler vi USB-A + NFC-sikkerhetsnøkkelen:

USB-A + NFC security key

Hvis du har en datamaskin med USB-C-porter, anbefaler vi USB-C- + NFC-sikkerhetsnøkkelen:

USB-C + NFC security key

Hvis du har en iPad med USB-C-kontakt, kan du bruke USB-C Titan-sikkerhetsnøkkelen. Hvis du har en iPad med Lightning-kontakt, anbefaler vi at du skaffer deg en USB-A Titan-sikkerhetsnøkkel med en Apple Lightning-adapter:

USB-A Titan Security Key with an Apple Lightning adapter

For å finne ut mer om hvordan sikkerhetsnøkler beskytter deg mot nettfisking, gå til produktsiden for Titan-sikkerhetsnøkler.

Om Titan-sikkerhetsnøkler

Titan-sikkerhetsnøkler kan kjøpes i Google Store og fungerer med de fleste Android-, Chrome OS- og iOS-enheter samt macOS- eller Windows-datamaskiner. Finn ut mer om Titan-sikkerhetsnøkler og hvor du kan kjøpe dem.
Tips: For å gjøre politiske organisasjoner sikrere med Avansert beskyttelse samarbeider vi med Defending Digital Campaigns for å levere Titan-sikkerhetsnøkler kostnadsfritt. Kontakt Defending Digital Campaigns for å finne ut om teamet ditt er kvalifisert for å motta nøkler kostnadsfritt.

Her kan du kjøpe andre sikkerhetsnøkler

Alternativene dine varierer avhengig av hvor du bor. Vi har oppgitt linker til Amazon for enkelhets skyld. Hvis du ikke kan kjøpe nøkler via Amazon der du bor, anbefaler vi at du bruker Yubico- eller Feitian-nettstedet for å se om du kan bestille direkte fra dem. Hvis du ikke kan det, kan du søke etter FIDO U2F sikkerhetsnøkkel og bestille fra en pålitelig forhandler.