Om Titan-sikkerhedsnøgler

Titan-sikkerhedsnøgler giver et højt sikkerhedsniveau og hjælper med at beskytte din konto mod forsøg på phishing og hacking.

Individuelle Titan-sikkerhedsnøgler

USB-C + NFC-nøgle og USB-A + NFC-nøgle

• Fungerer med computere via USB med
    • Chrome-version 67 eller nyere
    • Safari 14 eller nyere
    • Windows 10, build 1903 eller nyere
  • Fungerer med kompatible Android- og iOS-enheder via NFC
    • Android 9 eller nyere
    • iOS 13.3 eller nyere
  • Fungerer med kompatible Android-enheder via USB
    • Android 9 eller nyere
  • Fungerer med kompatible iOS-enheder (iOS 13.3 eller nyere) med den korrekte Lightning til USB-C-adapter
Hvor er USB-C + NFC-nøgler og USB-A + NFC-nøgler tilgængelige?
Titan-sikkerhedsnøgler med USB-C + NFC og USB-A + NFC er tilgængelige i Google Store i:
  • Østrig
  • Belgien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Italien
  • Japan
  • Spanien
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA (med undtagelse af Puerto Rico)

Titan-sikkerhedsnøgler med USB-C + NFC og USB-A + NFC er muligvis også tilgængelige i USA og Canada via:

• En Google Cloud-repræsentant
  • Distributøren Synnex via denne formular.
    • Google hverken indsamler eller gemmer brugerdata, som angives i denne formular.

Kompatibilitet for Titan-sikkerhedsnøgler

Du kan tilmelde en sikkerhedsnøgle på en computer, en Android-enhed (9.0 eller nyere) eller en iOS-enhed (13.3 eller nyere) ved hjælp af en kompatibel browser som f.eks. Chrome, Firefox eller Safari (14 eller nyere).

Når du har føjet din Titan-nøgle til din Google-konto, kan du bruge nøglen til at logge ind på følgende kompatible enheder:

Computere

Kompatible computere har en USB-port og den nyeste version af en browser, der understøtter W3C-webgodkendelse:

• Chrome
  • Firefox
  • Opera
  • Edge
  • Safari

Android-enheder

Kompatible Android-enheder har Android 9.0 eller nyere eller Android 5.0 eller nyere og den nyeste version af Google Play-tjenester.

iPhones og iPads

Titan-sikkerhedsnøgler kan oprette forbindelse til dine iOS-enheder på følgende måder:

NFC USB
iPhones med iOS-versionen 13.3 eller nyere Ja Ja
iPads med iOS-versionen 13.3 eller nyere Nej Ja
iPhones og iPads med en ældre version Nej Nej
Hvis du vil oprette forbindelse til en Bluetooth-sikkerhedsnøgle, skal din iPhone eller iPad have den nyeste version af appen Google Smart Lock.

Tip! Hvis du er logget ind på din iPhone eller iPad, når du føjer en Bluetooth-nøgle til din Google-konto, forbliver du logget ind, og du behøver ikke at bruge appen Google Smart Lock. Hvis du vil logge ind på din Google-konto på en ny enhed, skal du bruge din sikkerhedsnøgle eller et andet ekstra trin, du har konfigureret.

Tredjepartstjenester

Titan-sikkerhedsnøgler kan anvendes i Google- og Google Cloud-tjenester og på andre websites, der understøtter FIDO CTAP1-standarder.

Gør din sikkerhed bedre

Hvis du er journalist, aktivist eller på anden måde befinder dig i en risikogruppe, hvor du kan blive udsat for målrettede onlineangreb, kan du bruge Titan-sikkerhedsnøgler sammen med programmet Avanceret beskyttelse for at få øget sikkerhed.