Comprar les claus de seguretat

Per utilitzar claus amb la Protecció avançada, us recomanem que en tingueu dues:

• Una clau principal que es connecti tant als telèfons com als ordinadors.
  • Una clau de recuperació.

Triar les claus de seguretat

Les claus suggerides són:

Si sobretot utilitzeu models recents de MacBook o Chromebook, us recomanem una clau USB-C, com ara la Titan USB-C o NFC o la Yubikey 5C.

Si teniu un iPhone amb iOS 13.3 o una versió posterior, podeu utilitzar claus amb NFC, com ara les claus de seguretat Titan. En el cas dels iPhone o els iPad que tinguin un connector Lightning, compreu un adaptador.

Si teniu un ordinador amb ports USB-A, us recomanem la clau de seguretat USB-A + NFC:

USB-A + NFC security key

Si teniu un ordinador amb ports USB-C, us recomanem la clau de seguretat USB-C + NFC:

USB-C + NFC security key

Si teniu un iPad amb un connector USB-C, podeu fer servir la clau de seguretat Titan USB-C. Si teniu un iPad amb un connector Lightning, us recomanem que obtingueu una clau de seguretat Titan USB-A amb un adaptador Lightning d'Apple:

USB-A Titan Security Key with an Apple Lightning adapter

Per obtenir més informació sobre com us ajuden les claus de seguretat a protegir-vos contra la pesca de credencials, aneu a la pàgina de claus de seguretat Titan.

Sobre les claus de seguretat Titan

Les claus de seguretat Titan estan disponibles a Google Store i funcionen amb la majoria dels dispositius Android, Chrome OS o iOS, així com la majoria d'ordinadors macOS o Windows. Obteniu més informació sobre les claus de seguretat Titan i la seva disponibilitat.
Consell: per ajudar a fer que les organitzacions polítiques siguin més segures amb la Protecció avançada, ens hem associat amb Defending Digital Campaigns per proporcionar claus de seguretat Titan sense cost econòmic. Contacta amb Defending Digital Campaigns per comprovar si el teu equip és apte per rebre claus sense cost econòmic.

On es poden comprar altres claus de seguretat

Les opcions varien segons el lloc on viviu. Hem proporcionat enllaços a Amazon per a la vostra comoditat. Si les claus no estan disponibles a Amazon on residiu, us recomanem que aneu als llocs web de Yubico o de Feitian per veure si podeu fer-hi comandes directament. Si no és així, cerqueu la clau de seguretat FIDO U2F i feu-ne una comanda en una altra botiga de confiança.