Se og administrer aktivitet på din konto

Når du bruger Googles websites, apps og tjenester, gemmes dele af din aktivitet på din Google-konto. Du kan se og slette denne aktivitet i Min aktivitet, og du kan til enhver tid stoppe med at gemme de fleste aktiviteter.

Hvad er Min aktivitet?

Min aktivitet er et centralt sted, hvor du kan se og administrere din aktivitet som f.eks. søgninger, du har foretaget, websites, du har besøgt, og videoer, du har set.

Sådan fungerer aktivitet

Når du bruger bestemte Google-tjenester som f.eks. Søgning, YouTube eller Chrome, kan din aktivitet gemmes som data på din konto. Aktiviteten er med til at gøre din brugeroplevelse med Google hurtigere og mere nyttig.

De typer af aktivitet, der vises i Min aktivitet, afhænger af, hvilke Google-produkter du bruger, og hvilken aktivitetsadministration der er aktiveret.

Hvornår aktivitet gemmes på din konto

Din aktivitet gemmes, når du er logget ind på din Google-konto.

Din aktivitetsadministration styrer det meste af den aktivitet, der gemmes på din konto.

Find og se din aktivitet

Din aktivitet vises som individuelle elementer, hvor det nyeste element står øverst.

Find aktivitet​

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv i navigationspanelet til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet under "Indstillinger for historik".
  4. Sådan ser du din aktivitet:
    • Gennemse din aktivitet. Den er organiseret efter dag og tidspunkt.
    • Brug søgefeltet og filtrene øverst på siden til at finde en bestemt aktivitet.

Få oplysninger om aktivitet

Sådan ser du oplysninger om et element: Vælg Info nederst i elementet. Du får vist dato og tidspunkt for aktiviteten, og hvorfor den blev gemt. Du kan muligvis også se placerings-, enheds- og appoplysninger.

Slet aktivitet

Få oplysninger om, hvordan du sletter tidligere søgninger, browserhistorik og anden aktivitet i Min aktivitet. Du kan også konfigurere automatisk sletning af ældre aktivitet.

Kræv et ekstra trin for at se hele din historik i Min aktivitet

For at øge beskyttelsen af dine personlige oplysninger på delte enheder kan du vælge at kræve et ekstra bekræftelsestrin for at se hele din historik i Min aktivitet.

1. Gå til activity.google.com.
  2. Vælg Administrer bekræftelse af Min aktivitet over din aktivitet.
  3. Slå Ekstra bekræftelse til eller fra.

Stop med at gemme aktivitet

Du kan administrere de fleste af de oplysninger, der vises i Min aktivitet.

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og privatliv til venstre.
  3. Klik på en aktivitet eller historik, du ikke vil gemme, under "Indstillinger for historik".
  4. Deaktiver "Web- og appaktivitet" og derefter Sæt på pause og derefter  OK.

Bemærk! Det er ikke al aktivitet, som medtages i Min aktivitet.

Stop midlertidigt med at gemme aktivitet

Du kan søge og bruge internettet privat.

Bemærk! Hvis du logger ind på din Google-konto i et privat browservindue, gemmes din søgeaktivitet muligvis på denne konto.

Løs problemer

Din aktivitet vises ikke

Hvis dine søgninger, websites, du har besøgt, eller anden aktivitet ikke vises i Min aktivitet, skal du sørge for, at:

• Du er logget ind. Aktivitet gemmes kun, når du er logget ind på din Google-konto.
  • Enheden er online. Offlineaktivitet vises først i Min aktivitet, når din enhed har oprettet forbindelse til internettet.
  • De rigtige indstillinger er slået til. Gennemgå Aktivitetsadministration for at sikre, at du gemmer den aktivitet, du vil beholde.
  • Du kun er logget ind på én konto. Hvis flere konti er logget ind i samme browser eller på samme enhed på samme tid, gemmes din aktivitet muligvis på standardkontoen.

Bemærk! Nogle Google-tjenester understøtter ikke, at du gemmer aktivitet på din konto.

Du har fundet aktivitet, du ikke kan genkende

Du ser muligvis denne type ukendt aktivitet i Min aktivitet.

Aktivitet fra websites og apps, der anvender Google-tjenester

Nogle websites og apps anvender Google-tjenester som f.eks. Søgning, Maps eller Google Ads. Hvis du besøger sådanne websites og apps, når du er logget ind på din Google-konto, vises din aktivitet muligvis i Min aktivitet. Hvis du bruger en delt enhed eller logger ind med flere konti, kan du muligvis se aktivitet fra en anden konto, der er logget ind.

Nogle websites og apps deler muligvis visse aktiviteter med Google.

Få flere oplysninger om Web- og appaktivitet.

Foreslået aktivitet

Google giver dig nogle gange forslag til det næste, du vil se, og viser dig dette indhold.

• Hvis f.eks. Autoplay i YouTube er slået til, vises der muligvis videoer i Min aktivitet, der blev afspillet automatisk baseret på, hvad du har set.

Anden ukendt aktivitet

Du ser muligvis usædvanlig aktivitet, hvis:

• Du er logget ind på flere konti i samme browser eller på samme enhed på samme tid. Aktivitet fra en anden konto, hvor du er logget ind, kan blive gemt her.
  • Du ikke er logget ud på en delt enhed som f.eks. en offentlig computer.
  • Der er angivet en anden dato og tid på din enhed. Aktivitet fra denne enhed vises muligvis med en forkert dato.
  • En anden har tilgået din konto uden din tilladelse.

Hvis du mener, at aktivitet på din konto kan være foretaget af en anden person, bør du træffe foranstaltninger for at beskytte din konto bedre.

Se anden aktivitet

Ikke al aktivitet, der er gemt på din konto, vises i Min aktivitet. Hvis du f.eks. har aktiveret Placeringshistorik, gemmes aktiviteten for denne i stedet på din tidslinje i Maps.

Sådan finder du andre typer aktivitet, der gemmes på din konto:

1. Gå til din Google-konto.
  2. Klik på Data og tilpasning til venstre.
  3. Klik på Min aktivitet under "Indstillinger for Historik".
  4. I søgefeltet oven over din aktivitet skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Anden Google-aktivitet.
  5. Vælg en af mulighederne under den aktivitet, du vil se.

Se, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi gør det.

Du kan se og administrere andre kontooplysninger ved at åbne din Google-konto.