Accedir a l'activitat d'un compte i controlar-la

En utilitzar llocs web, aplicacions i serveis de Google, algunes de les activitats es desen al vostre Compte de Google. Podeu cercar i suprimir aquesta activitat a la secció La meva activitat, i podeu deixar de desar gran part de l'activitat en qualsevol moment.

Sobre La meva activitat

És un lloc on podeu veure i gestionar de manera centralitzada la vostra activitat, com ara les cerques que heu fet, els llocs web que heu visitat i els vídeos que heu mirat.

Com funciona l'activitat

Per personalitzar la vostra experiència, l'activitat que dueu a terme en determinats serveis de Google, com ara la Cerca, YouTube o Chrome, es pot desar en forma de dades al vostre compte. Aquesta activitat ajuda a fer que la vostra experiència a Google sigui més ràpida i més útil.

Els tipus d'activitat que es mostren a La meva activitat poden incloure informació associada, com ara la ubicació, i poden dependre dels productes de Google que utilitzeu i dels controls d'activitat que tingueu activats.

Quan es desa activitat al vostre compte

L'activitat es desa quan teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

Els controls d'activitat controlen la major part de l'activitat que es desa al vostre compte.

Cercar i consultar l'activitat

L'activitat es mostra en forma de llista d'elements individuals, la qual comença amb el més recent.

Cercar l'activitat

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu La meva activitat.
  4. Per accedir a l'activitat:
    • Navegueu per l'activitat, que està organitzada per dia i hora.
    • Per trobar una activitat determinada, a la part superior, utilitzeu la barra de cerca i els filtres.

Obtenir detalls sobre l'activitat

Per obtenir detalls sobre un element: a la part inferior de l'element, toqueu Detalls. Trobareu la data i l'hora de l'activitat, i per què s'ha desat. És possible que també vegeu informació sobre la ubicació, el dispositiu i l'aplicació.

Suprimir l'activitat

Obteniu informació sobre com podeu suprimir cerques anteriors, l'historial de navegació i altres activitats a La meva activitat. També podeu configurar que l'activitat anterior se suprimeixi automàticament.

Requerir un pas addicional per veure l'historial complet a La meva activitat

Si voleu reforçar la vostra privadesa en dispositius compartits, podeu triar que es requereixi un pas addicional de verificació per veure l'historial complet a La meva activitat.

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a myactivity.google.com.
  2. A sobre de l'activitat, seleccioneu Gestiona la verificació de La meva activitat.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Verificació addicional.

Desactivar i suprimir activitat

Podeu controlar la major part de la informació que hi ha a La meva activitat.

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu l'opció de configuració d'activitat o d'historial que no vulgueu desar.
  4. A l'opció de configuració que no vulgueu desar, seleccioneu Desactiva.
  5. Seguiu els passos per desactivar l'opció de configuració o bé trieu l'opció Desactiva o Desactiva i suprimeix l'activitat.
    • Si trieu Desactiva i suprimeix l'activitat, seguiu els passos per seleccionar i confirmar quina activitat voleu suprimir.

Consell: algunes activitats no s'inclouen a La meva activitat.

Deixar de desar l'activitat temporalment

Podeu fer cerques al web i navegar-hi de manera privada.

Consell: si inicieu la sessió al vostre Compte de Google en una finestra de navegació privada, pot ser que l'activitat de cerca es desi en aquest compte.

Corregir problemes

La vostra activitat no es mostra

Si les cerques que feu, els llocs web que visiteu o altres activitats no es mostren a La meva activitat, comproveu el següent:

• Que hàgiu iniciat la sessió. L'activitat només es desa si heu iniciat la sessió al Compte de Google.
  • Que el dispositiu estigui en línia. No es mostrarà cap activitat sense connexió a La meva activitat fins que el dispositiu es connecti a Internet.
  • Que estiguin activades les opcions de configuració correctes. Reviseu els controls d'activitat per confirmar que estigueu desant els tipus d'activitat que voleu.
  • Que tingueu la sessió iniciada només en un compte. Si teniu la sessió iniciada en diversos comptes al mateix navegador o dispositiu simultàniament, pot ser que la vostra activitat es desi al compte predeterminat.

Nota: alguns serveis de Google no admeten que es desi activitat al vostre compte.

Trobeu activitat que no reconeixeu

A La meva activitat, és possible que trobeu aquests tipus d'activitat que no reconeixeu.

Activitat de llocs web i d'aplicacions que utilitzen els serveis de Google

Alguns llocs web i aplicacions utilitzen serveis de Google com ara la Cerca, Maps o Ads. Si visiteu aquests llocs web i aplicacions amb la sessió iniciada al vostre Compte de Google, és possible que la vostra activitat es mostri a La meva activitat. Si utilitzeu un dispositiu compartit o inicieu la sessió amb diversos comptes, és possible que aquí també vegeu l'activitat d'un altre compte en què hàgiu iniciat la sessió.

De la mateixa manera, pot ser que alguns llocs web i aplicacions comparteixin determinada activitat amb Google.

Obteniu més informació sobre l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Predicció d'activitat

De vegades, Google prediu el contingut que us agradaria veure a continuació i us l'ofereix.

• Per exemple, si la reproducció automàtica de YouTube està activada, és possible que La meva activitat mostri vídeos que s'han reproduït automàticament en funció d'altres vídeos que hàgiu vist.

Altres activitats que no reconeixeu

Pot ser que trobeu activitat que no reconeixeu si:

• Teniu la sessió iniciada en diversos comptes al mateix navegador o dispositiu simultàniament.
    • Pot ser que, en aquest cas, a La meva activitat es desi activitat d'un altre compte en què tingueu la sessió iniciada.
  • Hi ha una activació no intencionada i l'Assistent de Google la detecta.
  • No heu tancat la sessió d'un dispositiu compartit, com ara un ordinador públic.
  • El dispositiu està configurat amb una data i hora diferents.
    • És possible que l'activitat del dispositiu es mostri amb una data incorrecta.
  • Algú ha accedit al vostre compte sense permís.

Si creieu que una altra persona ha dut a terme una activitat al vostre compte, preneu mesures per mantenir el compte protegit.

Veure altres activitats

A La meva activitat no es mostren totes les dades que es desen al compte. Per exemple, si heu activat l'historial d'ubicacions, aquestes dades es desen a la cronologia de Maps.

Per trobar altres tipus d'activitat que es desen al vostre compte:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Configuració de l'historial", toqueu La meva activitat.
  4. A sobre de l'activitat, a la barra de cerca, trieu Més Més i, a continuació, Altres activitats de Google.
  5. A sota de l'activitat que vulgueu veure, seleccioneu la vostra opció.

Obteniu més informació sobre quina informació recollim i per què ho fem.

Per veure i controlar altres tipus d'informació del compte, obriu el vostre Compte de Google.