Iniciar la sessió amb sol·licituds de Google

Quan inicieu la sessió al Compte de Google, podeu tocar una notificació al telèfon per confirmar la vostra identitat.

Podeu utilitzar les sol·licituds de Google per iniciar la sessió:

Encara que no hàgiu activat cap d'aquestes opcions de configuració, és possible que Google també us demani que toqueu una notificació per ajudar a confirmar la vostra identitat.

Obtenir informació sobre quins dispositius reben sol·licituds de Google

Rebreu sol·licituds de Google en qualsevol telèfon Android que tingui la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

Si el telèfon és apte, Google provarà d'utilitzar automàticament el Bluetooth per protegir-vos millor quan inicieu la sessió en dispositius nous. Utilitzem Bluetooth per bloquejar els intents d'inici de sessió sospitosos des de dispositius que no són a prop del vostre telèfon.

Com us ajuden les sol·licituds de Google a protegir el compte

Recomanem les sol·licituds de Google en lloc dels codis de verificació per missatge de text (SMS) pels motius següents:

• Ajuden a evitar la pirateria de comptes basada en números de telèfon. Els pirates informàtics poden provar de robar-vos codis de verificació per entrar al vostre compte. Les sol·licituds de Google us ajuden a protegir-vos contra aquest mètode de pirateria de comptes, ja que envien els codis de manera més segura només als dispositius en què teniu la sessió iniciada.
  • Permeten obtenir més informació sobre els intents d'inici de sessió. Per ajudar-vos a detectar activitat sospitosa, les sol·licituds de Google us proporcionen informació sobre el dispositiu, la ubicació i l'hora de l'intent d'inici de sessió.
  • Ajuden a bloquejar l'activitat sospitosa. Si no heu provat d'iniciar la sessió al vostre compte, toqueu No a la notificació per protegir-lo.

Obteniu més informació sobre els atacs de pesca de credencials.

Utilitzar funcions de seguretat i dispositius recomanats

Si heu d'iniciar la sessió en un telèfon que no és vostre, feu-ho des d'una finestra del navegador en mode de navegació privada. Per tancar la sessió, tanqueu totes les finestres obertes en aquest mode quan hàgiu acabat d'utilitzar el telèfon.

Per impedir que altres persones facin servir el vostre dispositiu, activeu el bloqueig de pantalla del telèfon.

Solucionar problemes

No rebeu cap sol·licitud de Google

Si proveu d'iniciar la sessió i no rebeu cap sol·licitud al telèfon:

1. Torneu-ho a provar. A la pantalla d'inici de sessió, seleccioneu Torna a enviar.
  2. Si això no funciona, feu el següent:
    • Comproveu que el telèfon estigui connectat a Internet. Heu d'activar la Wi-Fi o les dades mòbils per rebre sol·licituds.
    • Desactiveu el mode No molestis, si està activat.
    • Comproveu que el telèfon tingui la versió més recent de Serveis de Google Play.
  3. Comproveu que hàgiu iniciat la sessió al vostre Compte de Google:
    • Al dispositiu Android, obriu Configuració Configuració.
    • Toqueu Contrasenyes i comptes i, a continuació, Google.
    • Si no heu iniciat la sessió, seguiu els passos en pantalla.
  4. Proveu de tornar a iniciar la sessió.

Rebeu una sol·licitud, però no heu iniciat la sessió

Si no heu provat d'iniciar la sessió però rebeu una sol·licitud, pot ser que algú hagi provat d'iniciar la sessió sense el vostre permís.

A la pregunta "Estàs provant d'iniciar la sessió?", toqueu No.

Si detectem alguna cosa diferent sobre com inicieu la sessió, com ara la vostra ubicació, és possible que us demanem que seguiu passos addicionals per confirmar la vostra identitat. Per exemple, pot ser que hàgiu de fer coincidir un número que es mostri a la pantalla de l'ordinador amb un de la pantalla del telèfon.

Heu rebut el missatge "La sol·licitud ha caducat"

Si el telèfon mostra una sol·licitud caducada o amb el temps d'espera esgotat, vol dir que s'ha produït un intent fallit d'iniciar la sessió al vostre Compte de Google.

Si heu provat d'iniciar la sessió al compte, seguiu aquests passos:

1. A la pantalla d'inici de sessió, toqueu Torna a enviar.
  2. Seguiu les instruccions en pantalla per iniciar la sessió al Compte de Google.

Si no heu provat d'iniciar la sessió al vostre Compte de Google, feu el següent:

No teniu el telèfon a mà o no el podeu utilitzar

De vegades, pot ser que hàgiu d'iniciar la sessió d'una altra manera, com ara en els casos següents:

• No teniu el telèfon.
  • El telèfon no està carregat.
  • El telèfon no té connexió.

Si inicieu la sessió amb les sol·licituds de Google en lloc de fer-ho amb una contrasenya, haureu d'utilitzar-la.

1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Toqueu Utilitza la contrasenya o altres opcions.
  3. Trieu una de les opcions i seguiu els passos en pantalla.

Si feu servir les sol·licituds de Google per a la verificació en dos passos, seguiu aquestes indicacions:

1. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. Toqueu Prova una altra manera o un altre missatge, com ara No puc fer-ho.
  3. Trieu una de les opcions i seguiu els passos en pantalla.

Heu perdut el telèfon o us l'han robat

Tanqueu la sessió als dispositius que ja no utilitzeu.

Per recuperar el compte, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. Toqueu No tinc el meu telèfon.
  3. Trieu una de les opcions i seguiu els passos en pantalla.
Consell: si no hi ha cap opció disponible, proveu d'iniciar la sessió en un ordinador que utilitzeu sovint.

Deixar de rebre sol·licituds

Consell: si utilitzeu la verificació en dos passos, configureu mètodes alternatius perquè no se us bloquegi l'accés al compte.
Per no rebre sol·licituds de Google en un dispositiu, tanqueu la sessió del vostre Compte de Google al dispositiu en qüestió.