Administrer din brandkonto

Du kan konfigurere og administrere en konto specifikt for dit brand. Når du har en brandkonto, kan du etablere en onlinetilstedeværelse via en række tjenester, f.eks. YouTube.

Vigtigt! Hvis du sletter en Google My Business-profil, sletter du samtidig alle de brandkonti, der er knyttet til den.

Sådan fungerer brandkonti

Hvordan brandkonti adskiller sig fra almindelige Google-konti

Du og andre kan i fællesskab administrere en brandkonto via jeres egne Google-konti. Du behøver hverken et separat brugernavn eller en separat adgangskode. En brandkonto kan have flere ejere og administratorer.

Google-tjenester, der understøtter brandkonti

Du kan bruge visse tjenester sammen med din konto, f.eks. Google Fotos eller YouTube. Med din brandkonto kan du få kontakt til, kommunikere og dele oplysninger med kunder og fans.

Du kan justere indstillingerne for de respektive tjenester, så du har styr på, hvem der kan se og interagere med dit indhold.

Opret en brandkonto

Du kan oprette en konto til din virksomhed eller dit brand i nogle Google-tjenester. Du kan f.eks. oprette en brandkonto, når du opretter en YouTube-kanal.

Se dine brandkonti

Du kan se alle dine brandkonti og skifte mellem dem.

Se dine konti

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Vælg en konto under "Dine brandkonti".

Skift konto

Du kan skifte fra én konto til en anden i Google-tjenester, der understøtter brandkonti.

I en browser
  1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til den Google-tjeneste, du vil bruge.
  3. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  4. Vælg den konto, du vil bruge.
    • Hvis din brandkonto ikke vises, understøtter tjenesten muligvis ikke brandkonti.
I nogle Google-apps

Du kan også skifte mellem konti i nogle Google-apps på din telefon eller tablet. Vejledningen kan variere, afhængigt af hvilken app du bruger.

1. Åbn en Google-app, f.eks. YouTube, på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet på din Google-konto og derefter Skift konto.
  3. Vælg den konto, du vil bruge.

Foretag ændringer på dine konti

Rediger grundlæggende oplysninger

Du kan tilføje, ændre eller fjerne grundlæggende oplysninger om din virksomhed eller dit brand. De ændringer, du foretager, gælder for alle Google-tjenester.

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Vælg den konto, du vil redigere.
  4. Tryk på Rediger kontooplysninger.
  5. Tryk på Rediger Rediger i den sektion, du vil ændre.
    • Valgfrit: Tilføj oplysninger Tilføj oplysninger vises muligvis nederst til højre. Du kan trykke på ikonet for at føje flere oplysninger til din konto.
  6. Tilføj, rediger eller fjern de ønskede oplysninger.

Se, hvordan du kan administrere, hvilke oplysninger der deles.

Lav om på, hvem der administrerer en konto

Hvis du ejer en brandkonto, kan du tilføje personer, som kan hjælpe med at administrere den. Du kan bestemme, hvor meget kontrol hver person har over kontoen.

Se, hvordan du føjer nye administratorer til en konto.

Vælg, hvornår du vil have mails
  1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Tryk på Mailpræferencer.
  4. Skift, hvornår du underrettes om dine konti. Dine ændringer gemmes automatisk.

Slet eller gendan en brandkonto

Du kan kun slette en brandkonto, hvis du er ejeren. Hvis du sletter kontoen, fjernes alt indholdet på kontoen i alle Google-tjenester.

Bemærk! Hvis din side er knyttet til en Google My Business-konto, kan du ikke slette den.

Slet en konto
  1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Vælg den konto, du vil slette.
  4. Tryk på Slet konto.
  5. Angiv din adgangskode.
  6. Læs oplysningerne omhyggeligt, og acceptér vilkårene.
  7. Tryk på Slet konto.
Gendan en konto

Hvis du for nylig har slettet din konto, kan du muligvis gendanne den.

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til sektionen Brandkonti på din Google-konto.
  3. Tryk på Slettede konti.
  4. Tryk på Gendan denne brandkonto Gendan denne brandkonto ud for den konto, du vil gendanne. Den gendannede konto vises på listen over dine brandkonti.