Gestionar un compte de marca

Podeu configurar i gestionar un compte específicament per a la vostra marca. Amb aquest compte podeu fer servir determinats serveis, com ara YouTube, per tenir presència en línia.

Important: si suprimiu una fitxa de Google My Business, també se suprimiran els comptes de marca que hi estiguin connectats.

Com funcionen els comptes de marca

Diferències entre els comptes de marca i els comptes normals de Google

Amb els vostres comptes de Google, podeu gestionar un compte de marca juntament amb altres persones. No us caldran un nom d'usuari ni una contrasenya diferents. El compte pot tenir diversos propietaris i gestors.

Serveis de Google que admeten comptes de marca

Amb el vostre compte, podeu utilitzar determinats serveis, com ara Google Fotos o YouTube. Amb el compte de marca, podreu comunicar-vos amb clients i fans, connectar-vos-hi i compartir-hi informació.

Per gestionar qui pot veure els vostres continguts i interaccionar-hi, podeu ajustar la configuració de cada servei.

Crear un compte de marca

En alguns serveis de Google, podeu crear un compte per a la vostra empresa o marca. Per exemple, podeu crear un compte de marca en crear un canal de YouTube.

Consultar els comptes de marca

Podeu consultar tots els vostres comptes de marca i canviar d'un compte a un altre.

Consultar els comptes

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. A "Els teus comptes de marca", trieu un compte.

Canviar d'un compte a un altre

Podeu canviar d'un compte a un altre als serveis de Google que admeten comptes de marca.

En un navegador
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu un navegador, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu al servei de Google que vulgueu utilitzar.
  3. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  4. Trieu el compte que vulgueu utilitzar.
    • Si no veieu el vostre compte de marca, és possible que el servei no n'admeti.
En algunes aplicacions de Google

També podeu canviar d'un compte a un altre en algunes aplicacions de Google al telèfon o a la tauleta. Cal seguir aquests passos, que poden variar segons l'aplicació:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu una aplicació de Google, com ara YouTube.
  2. A la part superior dreta, toqueu la imatge de perfil del Compte de Google i després Canvia de compte.
  3. Trieu el compte que vulgueu utilitzar.

Fer canvis als comptes

Editar la informació bàsica

Podeu afegir, modificar o suprimir la informació bàsica sobre la vostra empresa o marca. Els canvis que feu s'apliquen a tots els serveis de Google. Seguiu els passos següents:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. Trieu el compte que vulgueu modificar.
  4. Toqueu Edita la informació del compte.
  5. A la secció que vulgueu modificar, toqueu Edita Edita.
    • Opcional: és possible que a la part inferior dreta vegeu l'opció Afegeix informació Afegeix informació. Podeu tocar-la per afegir més informació al compte.
  6. Afegiu, modifiqueu o suprimiu la informació que vulgueu.

Obteniu informació sobre com podeu controlar quina informació es comparteix.

Canviar la persona que gestiona un compte

Si sou el propietari d'un compte de marca, podeu afegir-hi persones perquè us ajudin a gestionar-lo. Podeu decidir el grau de control que cada persona té del compte.

Obteniu informació sobre com podeu afegir gestors nous a un compte.

Triar quan es volen rebre correus electrònics
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. Toqueu Preferències de correu electrònic.
  4. Canvieu quan voleu rebre notificacions sobre els comptes. Els canvis es desaran automàticament.

Suprimir o restaurar un compte de marca

Només podeu suprimir un compte de marca si en sou propietari. Si suprimiu el compte, tot el contingut se suprimirà de tots els serveis de Google.

Nota: si la pàgina està enllaçada a un compte de Google My Business, no podreu suprimir-lo.

Suprimir un compte
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. Trieu el compte que voleu suprimir.
  4. Toqueu Suprimeix el compte.
  5. Introduïu la contrasenya.
  6. Llegiu la informació atentament i accepteu les condicions.
  7. Toqueu Suprimeix el compte.
Restaurar un compte

Si heu suprimit recentment el compte, és possible que el pugueu recuperar.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. Toqueu Comptes suprimits.
  4. Al costat del compte que vulgueu restaurar, toqueu Restaura aquest compte de marca Restaura aquest compte de marca. El compte restaurat es mostrarà a la vostra llista de comptes de marca.