Gestionar un compte de marca

Podeu configurar i gestionar un tipus de compte especial per a la vostra empresa o la vostra marca, anomenat "compte de marca". Amb aquest compte podeu utilitzar determinats serveis de Google, com ara Google+ i YouTube, per tenir presència en línia.

Com funcionen els comptes de marca

Diferències entre els comptes de marca i els comptes de Google estàndard

Amb els vostres comptes de Google, podeu gestionar un compte de marca juntament amb altres persones. No us cal un nom d'usuari ni una contrasenya diferent per al compte de marca.

Els comptes de marca poden tenir diversos propietaris i persones que els gestionin.

Serveis de Google que admeten comptes de marca

Amb el vostre compte de marca, podeu fer servir determinats serveis de Google, com ara:

• Google+
  • Google My Business
  • Google Fotos
  • YouTube

Aquests serveis poden ajudar la vostra empresa o la vostra marca a comunicar-se amb els clients i els fans, a establir-hi contacte i a compartir-hi informació important.

Per gestionar qui pot veure els vostres continguts i interaccionar-hi, cal que ajusteu la configuració de cada servei.

Crear un compte de marca

Si encara no ho heu fet, creeu un compte per a la vostra empresa o la vostra marca en algun dels serveis següents:

Consultar els comptes de marca

Consultar els vostres comptes de marca
  1. Aneu a la pàgina de comptes de marca d'El meu compte.
  2. Veureu una llista dels comptes de marca que teniu.
  3. Seleccioneu un compte per veure'n els detalls i les opcions. Des d'aquí podeu gestionar el compte i accedir directament als serveis de Google que utilitza.
Canviar d'un compte a un altre en serveis

Podeu canviar fàcilment d'un compte a un altre en els serveis de Google que admeten comptes de marca.

Per canviar d'un compte a un altre en un navegador, com ara Chrome o Safari, seguiu aquests passos:

1. Aneu al servei de Google que voleu utilitzar: per exemple, plus.google.com.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu la vostra imatge de perfil o la vostra inicial.
  3. Al menú, seleccioneu el compte que voleu utilitzar. Nota: si no es mostra el vostre compte de marca, és possible que el servei no admeti comptes de marca.

També podeu canviar d'un compte a un altre en algunes aplicacions de Google al telèfon o la tauleta. Els passos per canviar de compte varien segons l'aplicació.

Fer canvis als comptes

Editar la informació bàsica

Podeu afegir, modificar o suprimir la informació bàsica sobre la vostra empresa o la vostra marca. Els canvis que feu aquí s'apliquen a tots els serveis de Google.

1. Aneu a la pàgina de comptes de marca d'El meu compte.
  2. Seleccioneu el compte que voleu editar.
  3. Seleccioneu Edita la informació del compte. S'obrirà la pàgina "Sobre mi" del compte.
  4. A la secció que vulgueu modificar, seleccioneu Edita Edita.
    • És possible que a la part inferior dreta també vegeu Afegeix Afegeix. Seleccioneu aquesta opció per afegir-hi més informació.
  5. Afegiu, modifiqueu o suprimiu la informació que vulgueu.

Consell: també podeu anar directament a Sobre mi i canviar al compte de marca.

Obteniu més informació sobre com controlar quina informació es comparteix amb els altres usuaris.

Canviar la persona que gestiona un compte

Si sou el propietari d'un compte de marca, podeu afegir-hi persones perquè us ajudin a gestionar el compte. També podeu triar la funció de cada persona per determinar el seu grau de control del compte.

Obteniu més informació sobre com afegir persones que ajudin a gestionar el compte.

Triar quan voleu rebre correus electrònics
  1. Aneu a la pàgina de comptes de marca d'El meu compte.
  2. Seleccioneu Preferències de correu electrònic.
  3. Canvieu quan voleu rebre notificacions sobre el vostre compte de marca.
  4. Els canvis es desen automàticament.
Suprimir o restaurar un compte de marca

Suprimir un compte

Només podeu suprimir un compte de marca si en sou propietari. Amb aquesta acció se suprimirà tot el contingut del compte en els diferents serveis de Google. Si canvieu d'opinió, és possible que no pugueu restaurar el contingut del compte.

1. Aneu a la pàgina de comptes de marca d'El meu compte.
  2. Trieu el compte que voleu suprimir.
  3. Seleccioneu Suprimeix el compte.
  4. Llegiu la informació atentament i accepteu les condicions.
  5. Seleccioneu Suprimeix el compte.

Restaurar un compte

Si heu suprimit un compte fa poc, teniu un període d'entre 2 i 3 setmanes aproximadament per provar de recuperar-lo.

1. Aneu a la pàgina de comptes de marca d'El meu compte.
  2. Seleccioneu Comptes suprimits.
  3. Al costat del compte que vulgueu restaurar, seleccioneu Restaura Restaura.

El compte restaurat es mostrarà a la vostra llista de comptes de marca.