Gestionar un compte de marca

Podeu configurar i gestionar un compte específicament per a la vostra marca. Amb aquest compte, podeu utilitzar determinats serveis de Google, com ara Google+ i YouTube, per tenir presència en línia.

Important: si suprimiu una fitxa de Google My Business, també se suprimirà el compte que tingui connectat.

Com funcionen els comptes de marca

Diferències entre els comptes de marca i els comptes normals de Google

Amb els vostres Comptes de Google, podeu gestionar un compte de marca juntament amb altres persones. No us caldran un nom d'usuari ni una contrasenya diferents. El compte pot tenir diversos propietaris i gestors.

Serveis de Google que admeten comptes de marca

Amb el compte, podeu utilitzar determinats serveis, com ara Google+, Google Fotos i YouTube. Amb el compte de marca, podreu comunicar-vos amb clients i fans, connectar-vos-hi i compartir-hi informació.

Per gestionar qui pot veure els vostres continguts i interaccionar-hi, podeu ajustar la configuració de cada servei.

Crear un compte de marca

Podeu crear un compte per a la vostra empresa o marca en algun dels serveis següents:

Consultar els comptes de marca

Podeu consultar tots els vostres comptes de marca i canviar d'un a un altre.

Consultar els comptes

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. A "Els teus comptes de marca", trieu un compte.

Canviar d'un compte a un altre

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu al servei de Google que vulgueu utilitzar: per exemple, Google+.
  3. A la part superior dreta, feu clic a la foto del compte i després Tots els teus comptes de marca.
  4. Trieu el compte que vulgueu utilitzar.
    • Si no veieu el vostre compte de marca, és possible que el servei no admeti comptes de marca.

Fer canvis als comptes

Editar la informació bàsica

Podeu afegir, modificar o suprimir la informació bàsica sobre la vostra empresa o marca. Els canvis que feu s'apliquen a tots els serveis de Google. Seguiu els passos següents:

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. Trieu el compte que vulgueu modificar.
  4. Feu clic a Edita la informació del compte.
  5. A la secció que vulgueu modificar, feu clic a Edita Edita.
    • Opcional: és possible que a la part inferior dreta vegeu l'opció Afegeix informació Afegeix informació. Podeu tocar-la per afegir més informació al compte.
  6. Afegiu, modifiqueu o suprimiu la informació que vulgueu.

Obteniu informació sobre com podeu controlar quina informació es comparteix.

Canviar la persona que gestiona un compte

Si sou el propietari d'un compte de marca, podeu afegir-hi persones perquè us ajudin a gestionar-lo. Podeu decidir el grau de control que cada persona té del compte.

Obteniu informació sobre com podeu afegir gestors nous a un compte.

Triar quan es volen rebre correus electrònics
  1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. Feu clic a Preferències de correu electrònic.
  4. Canvieu quan voleu rebre notificacions sobre els comptes. Els canvis es desaran automàticament.

Suprimir o restaurar un compte

Només podeu suprimir un compte de marca si en sou propietari. Si suprimiu el compte, tot el contingut se suprimirà de tots els serveis de Google.

Nota: si la pàgina està enllaçada a un compte de Google My Business, no podreu suprimir-lo.

Suprimir un compte
  1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. Trieu el compte que voleu suprimir.
  4. Feu clic a Suprimeix el compte.
  5. Introduïu la contrasenya.
  6. Llegiu la informació atentament i accepteu les condicions.
  7. Feu clic a Suprimeix el compte.
Restaurar un compte

Si heu suprimit recentment el compte, és possible que el pugueu recuperar.

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del Compte de Google.
  3. Feu clic a Comptes suprimits.
  4. Al costat del compte que vulgueu restaurar, feu clic a Restaura aquest compte de marca Restaura aquest compte de marca. El compte restaurat es mostrarà a la vostra llista de comptes de marca.