Sähköpostiosoite on jo olemassa

Jos näet tämän viestin yrittäessäsi luoda tai vaihtaa tilisi käyttäjänimeä, on mahdollista, että olet jo luonut Google-tilin kyseisellä käyttäjänimellä. On myös mahdollista, että joku muu on vahingossa antanut sinun sähköpostiosoitteesi luodessaan Google-tiliä, mutta ei ole voinut vahvistaa sähköpostin hallintaoikeutta.

Saat Google-tilisi takaisin toimimalla seuraavasti:

1. Siirry Google-tilien palauttaminen -sivulle.
  2. Kirjoita käyttäjänimesi (koko sähköpostiosoite).
  3. Kirjoita vääristetyssä kuvassa näkyvät kirjaimet niille varattuun kenttään.
  4. Klikkaa Lähetä. Saat viestin Google-tilisi käyttäjänimeksi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen. Pyydä uusi salasana noudattamalla viestissä olevia ohjeita.

Kun olet saanut tilin käyttöoikeuden palautettua, voit joko poistaa tilin tai vaihtaa tilin käyttäjänimeksi jonkin toisen käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen. Vaihdettuasi sähköpostiosoitteen voit ottaa valitsemasi osoitteen käyttöön toisessa tilissäsi.

Jos haluat poistaa Google-tilisi, kirjaudu sisään Google-tilipalvelun etusivulla. Klikkaa Omat tuotteet -luettelon vieressä olevaa Muokkaa-linkkiä. Siirryt sivulle, jolla voit poistaa tilisi.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteen, jota käytät tällä hetkellä Google-tiliin kirjautumiseen, toimi seuraavasti:

1. Siirry Google-tilipalvelun etusivulle.
  2. Anna käyttäjänimesi ja salasanasi ja klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Klikkaa Sähköposti-kohdan Muokkaa-linkkiä.
  4. Anna uusi sähköpostiosoite ja nykyinen salasanasi.
  5. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Saat vahvistussähköpostin uuteen sähköpostiosoitteeseesi. Sinun täytyy klikata viestissä olevaa vahvistuslinkkiä, jotta muutos suoritetaan loppuun. Myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi lähetetään turvallisuussyistä vahvistusviesti.

Jos käytät Gmailia, et voi tällä hetkellä vaihtaa käyttäjänimeäsi. Voit kuitenkin muuttaa tiliisi liitetyn vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen. Kirjaudu ensin sisään Google-tilipalvelun etusivulla. Kirjoita sitten haluamasi vaihtoehtoinen sähköpostiosoite sille varattuun kenttään ja valitse Tallenna.

Jos sinulla on kysyttävää Gmailista, käy Gmailin ohjekeskuksessa.

Jos et ole vielä lisännyt puhelinnumeroa tilin palauttamista varten tai tiedoissasi näkyy väärä numero, päivitä puhelinnumerotietosi, jotta voit palauttaa tilisi, jos unohdat kirjautumistietosi. Tilin käyttöoikeus on helppo palauttaa matkapuhelimen avulla. Lisätietoja palautuspuhelinnumerosta ja matkapuhelinnumeron muokkaamisesta.