Aiemmin luodun tilin etsiminen

Jos yritit kirjautua sisään mutta et muista käyttäjätunnustasi, voimme yrittää etsiä sen rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamiesi tietojen perusteella.

Käyttäjätunnuksen palauttaminen

• Jos löydämme vastaavan tilin: Pyydämme sinua vahvistamaan, että olet tilin omistaja. Vastaa lisäkysymyksiin mahdollisimman hyvin. Lue lisää menetetyn tilin palauttamisesta.
  • Jos emme löydä vastaavaa tiliä: Ilmoitamme asiasta sinulle. Tarkista mahdolliset kirjoitusvirheet tai kokeile toista sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa. Jos emme vieläkään löydä vastaavaa tiliä, voit luoda uuden tilin.

Kun pääset tilillesi, voit tehdä muutoksia sähköpostiosoitteisiin.

Tiliä ei löytynyt ‑virhe sisäänkirjautumisen yhteydessä

Jos olet aikaisemmin rekisteröinyt Google-tilin ja et muista sen käyttäjänimeä tai sähköpostiosoitetta, voit yrittää palauttaa tilisi.

Palauta tilisi edellä olevassa osiossa annettujen ohjeiden mukaan.

Tämä sähköpostiosoite on jo käytössä ‑virhe rekisteröitymisen yhteydessä

Samalla sähköpostiosoitteella voi luoda vain yhden Google-tilin. Jos osoite on sinun, seuraavat tilanteet ovat mahdollisia:

• Olet jo luonut Google-tilin: Noudata yllä olevassa osiossa annettuja tilin palauttamisohjeita.
  • Sinulla on tähän sähköpostiosoitteeseen yhdistetty Google Workspacen kävijäistunto. Jos sinut on kutsuttu tekemään yhteistyötä Google Drive ‑tiedostoissa vierailijana sähköpostiosoitteellasi ja PIN-koodillasi, sinun on poistettava kävijäistunto ennen kuin rekisteröit uuden tilin sähköpostiosoitteellasi. Lue, kuinka voit poistaa kävijäistuntosi.
true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.