Hantera sparade lösenord i Google-kontot

Om du vill visa lösenord som du har sparat besöker du passwords.google.com. Där hittar du en lista över konton med sparade lösenord.

• Om du vill visa ett lösenord väljer du Förhandsgranska Förhandsgranska.
  • Om du vill radera ett lösenord väljer du Radera Radera .

Obs! Om du använder en lösenfras för synkronisering kan du inte visa lösenord via den här sidan men du kan visa lösenord i Chrome-inställningarna.

Synkroniserade lösenord krypteras som standard i Chrome med en nyckel som sparas i ditt Google-konto. Du kan välja att synkronisera alla krypterade uppgifter med en separat lösenfras för synkronisering i stället.

Läs mer om hur du anger eller ändrar en lösenfras för synkronisering.