Cookies in- en uitschakelen

Als u uw Google-account probeert te gebruiken en er een bericht wordt weergegeven dat de cookiefunctionaliteit van uw browser is uitgeschakeld, zijn de cookies in uw browser waarschijnlijk uitgeschakeld. U moet cookies inschakelen om uw Google-account te gebruiken.

Cookies inschakelen
Google Chrome
  1. Selecteer Meer Meer en vervolgens Instellingen in de browserwerkbalk.
  2. Selecteer onderaan de pagina de optie Geavanceerd.
  3. Selecteer bij 'Privacy en beveiliging' de optie Instellingen voor content.
  4. Selecteer Cookies.
  5. Schakel Sites toestaan cookiegegevens op te slaan en te lezen in.

Meer informatie over het beheren van uw cookie-instellingen in Google Chrome, zoals hoe u cookies van derden kunt blokkeren.

iOS Safari

1. Tik op uw telefoon op Instellingen Instellingen.
  2. Tik op Safari en vervolgens Blokkeer cookies en vervolgens Sta altijd toe.
  3. Wacht vijf minuten voordat u de app opent.
Andere browsers

Bekijk de hulpbronnen van uw browser.

Cookies uitschakelen
Google Chrome
  1. Selecteer Meer Meer en vervolgens Instellingen in de browserwerkbalk.
  2. Selecteer onderaan de pagina de optie Geavanceerd.
  3. Selecteer bij 'Privacy en beveiliging' de optie Instellingen voor content.
  4. Selecteer Cookies.
  5. Schakel Sites toestaan cookiegegevens op te slaan en te lezen uit.

iOS Safari

1. Tik op uw telefoon op Instellingen Instellingen.
  2. Tik op Safari en vervolgens Blokkeer cookies en vervolgens Blokkeer altijd.
  3. Wacht vijf minuten voordat u de app opent.
Andere browsers

Bekijk de hulpbronnen van uw browser.

Waarom het inschakelen van cookies nuttig is

Als u cookies inschakelt, kunt u gemakkelijker browsen op internet. Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door websites die u heeft bezocht en waarin informatie, zoals uw voorkeurstaal of profielgegevens, wordt opgeslagen.

Bij Google gebruiken we cookies om de kwaliteit van onze service te verbeteren. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie over cookies.

Problemen met cookies verhelpen

Als u cookies heeft ingeschakeld in uw browser, maar er nog steeds een foutmelding wordt weergegeven, opent u een nieuw venster in uw browser of sluit u andere tabbladen in de browser.

Als u nog steeds problemen ondervindt, wist u het cachegeheugen en de cookies.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.