Cookies in- of uitschakelen

Als u uw Google-account wilt gebruiken in een browser (zoals Chrome of Safari), schakelt u cookies in (als u dit nog niet heeft gedaan).

Belangrijk: Als u een bericht ontvangt dat cookies zijn uitgeschakeld, moet u ze inschakelen om uw account te gebruiken.

In Chrome

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Instellingen.
  3. Klik onder Privacy en beveiliging op Site-instellingen.
  4. Klik op Cookies van derden.
  5. Selecteer een optie:
    • Cookies van derden toestaan
    • Cookies van derden blokkeren in de incognitomodus
    • Cookies van derden blokkeren
      • Als je cookies van derden blokkeert, worden alle cookies van derden van andere sites geblokkeerd, tenzij je de site toestaat in je lijst met uitzonderingen.

Meer informatie over hoe je meer cookie-instellingen wijzigt in Chrome

In andere browsers

Check de supportsite voor je browser voor instructies.

Waarom cookies nuttig zijn

Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door sites die u bezoekt. Ze verbeteren de online functionaliteit door browsegegevens op te slaan. Met cookies kunnen sites het volgende doen:

• U ingelogd houden.
  • Uw sitevoorkeuren onthouden.
  • U lokaal relevante content laten zien.

We gebruiken cookies om onze services te verbeteren. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

Problemen oplossen

Als u uw Google-account niet kunt gebruiken en een bericht ontvangt dat cookies zijn uitgeschakeld:

1. Volg de bovenstaande stappen om cookies in te schakelen.
  2. Probeer opnieuw in te loggen.

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, volgen hier enkele mogelijke oplossingen. Probeer elke oplossing uit en probeer vervolgens in te loggen.