Cookies in- of uitschakelen

Als u uw Google-account wilt gebruiken in een browser (zoals Chrome of Safari), schakelt u cookies in (als u dit nog niet heeft gedaan).

Belangrijk: Als u een bericht ontvangt dat cookies zijn uitgeschakeld, moet u ze inschakelen om uw account te gebruiken.

In de Chrome-app

1. Open de Chrome-app Chrome op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik op Site-instellingen en dan Cookies.
  4. Schakel Cookies in of uit.

Meer informatie over hoe u meer cookie-instellingen kunt wijzigen in Chrome.

In andere browser-apps

Controleer de supportsite voor uw browser voor instructies.

Waarom cookies nuttig zijn

Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door sites die u bezoekt. Ze verbeteren de online functionaliteit door browsegegevens op te slaan. Met cookies kunnen sites het volgende doen:

• U ingelogd houden.
  • Uw sitevoorkeuren onthouden.
  • U lokaal relevante content laten zien.

We gebruiken cookies om onze services te verbeteren. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

Problemen oplossen

Als u uw Google-account niet kunt gebruiken en een bericht ontvangt dat cookies zijn uitgeschakeld:

1. Volg de bovenstaande stappen om cookies in te schakelen.
  2. Probeer opnieuw in te loggen.

Als de foutmelding nog steeds wordt weergegeven, volgen hier enkele mogelijke oplossingen. Probeer elke oplossing uit en probeer vervolgens in te loggen.