Ta bort din Gmail-adress

Obs! Ditt användarnamn blir inte ledigt när du tar bort din adress. Om du tar bort Gmail-adressen kommer du inte att kunna använda det användarnamnet igen (användarnamn@gmail.com) i framtiden.

Om du kommer fram till att du inte behöver din Gmail-adress längre tar du bort den från ditt Google-konto så här:

1. Logga in på ditt konto på https://accounts.google.com.
  2. Klicka på Dataverktyg högst upp.
  3. Klicka sedan på Ta bort produkter.
  4. Klicka på Ta bort Gmail permanent .

Jag kan inte logga in

Du måste logga in för att kunna ta bort din Gmail-adress. Klicka här om du vill ha åtkomst till ditt konto igen.

Jag använder Gmail offline

Om du använder Gmail offline måste du även ta bort alla cookies som är kopplade till Gmail offline för att kontot ska tas bort helt och hållet. I Google Chrome gör du så här:

1. Skriv chrome://settings/cookies i adressfältet och tryck på Retur.
  2. Sök efter mail.google.com.
  3. För muspekaren över sökresultatet och klicka på x:et som dyker upp.

Jag vill återskapa mitt raderade konto

Om du ångrar att du tog bort din Gmail-adress försöker vi att hjälpa dig att återställa det raderade kontot om det är möjligt. Efter några veckor brukar det dock inte gå att återskapa konton längre. Tänk på att en lyckad återställning bara återställer användarnamnet som hör till kontot.