Ta bort din Gmail-adress

Obs! Användarnamnet blir inte tillgängligt på nytt när e-postadressen raderas. Om du raderar Gmail-adressen kan du inte använda användarnamnet (användarnamn@gmail.com) igen i framtiden.

Om du kommer fram till att du inte behöver din Gmail-adress längre tar du bort den från ditt Google-konto så här:

1. Logga in på ditt Google-konto.
  2. Rulla ned till rutan Kontohantering.
  3. Klicka på Radera produkter.
  4. Klicka på Ta bort Gmail permanent.

Jag kan inte logga in

Du måste logga in för att kunna ta bort din Gmail-adress. Klicka här om du vill få åtkomst till ditt konto igen.

Jag använder Gmail offline

Om du använder Gmail offline måste du även ta bort alla cookies som är kopplade till Gmail offline för att kontot ska tas bort helt och hållet. I Google Chrome gör du så här:

1. Skriv chrome://settings/cookies i adressfältet och tryck på Retur.
  2. Sök efter mail.google.com.
  3. För muspekaren över sökresultatet och klicka på x:et som dyker upp.

Jag vill återskapa mitt raderade konto

Om du har raderat ditt Gmail-konto men vill få tillbaka det hjälper vi dig i den mån det är möjligt. Efter ett par veckor kan det dock hända att data i kontot är oåterkalleligt borta.