Radera ett Gmail-konto

Om du inte behöver din Gmail-adress mer kan du ta bort den från ditt Google-konto. Ditt Google-konto raderas inte när du raderar Gmail-adressen.

Vad händer när du raderar din Gmail-adress?

• Varken du eller någon annan kan använda Gmail-adressen i framtiden.
  • Dina e-postmeddelanden raderas.
  • Ditt Google-konto, inklusive köp på Google Play och din sökhistorik, raderas inte.

Radera din Gmail-adress

Obs! Om du använder Gmail på jobbet, i skolan eller via någon annan organisation ska du kontakta administratören om du vill radera Gmail-adressen.

1. Logga in på sidan Kontoinställningar.
  2. Klicka på Ta bort produkter. Du kan behöva logga in på ditt konto igen.
  3. Klicka på Radera Radera bredvid Gmail.
  4. Följ anvisningarna på skärmen och välj Ta bort Gmail.

Obs! Om du använder Gmail offline måste du även rensa webbläsarens cacheminne och cookies för att ta bort Gmail helt.

Felsöka problem

Jag vill återställa min Gmail-adress

Du kan få tillbaka en Gmail-adress som du har raderat. Om du raderade den nyligen kan du kanske även återställa gamla e-postmeddelanden.

1. Öppna Gmail.
  2. Återställ Gmail-kontot genom att följa anvisningarna på skärmen.
Jag inte kan logga in

Du måste logga in innan du kan ta bort din Gmail-adress. Få hjälp att komma åt ditt konto.

Jag vill ta bort hela mitt Google-konto

Läs mer om hur du tar bort ett Google-konto. Denna åtgärd tar bort hela kontot, inte bara din Gmail-adress.