Gmail-palvelun poistaminen

Jos et enää halua Gmail-osoitetta ja ‑sähköposteja, voit poistaa ne Google-tililtäsi. Tämä ei poista koko Google-tiliäsi.

Gmail-palvelun poistamisen vaikutus

• Sähköpostit ja postiasetukset poistetaan.
  • Et voi enää lähettää tai vastaanottaa sähköposteja Gmail-osoitteellasi. Jos muutat mielesi, voit ehkä palauttaa Gmail-osoitteesi.
  • Kukaan muu ei voi käyttää Gmail-osoitettasi jatkossa.
  • Ainoastaan Gmail-palvelusi poistetaan, ei Google-tiliäsi. Voit edelleen käyttää Omia tapahtumia ja Google Play ‑ostoksiasi.

Gmailin poistaminen

Jos käytät Gmailia työpaikan, oppilaitoksen tai muun ryhmän kautta, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

1. Lataa datasi, ennen kuin poistat Gmail-palvelusi.
  2. Avaa Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus ja sitten Google Google-tili.
  3. Valitse yläreunasta Data ja personointi.
  4. Valitse Lataaminen, poistaminen tai dataasi koskeva suunnitelma ‑kohdasta Poista palvelu tai tilisi. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  5. Valitse Gmailin kohdalta Poista Poista.
  6. Seuraa ohjeita näytöllä.

Ongelmien korjaus

Gmail-osoitteen ja ‑sähköpostien palauttaminen

Jos muutat mielesi, Gmail-osoitteesi palauttaminen voi olla mahdollista. Jos Gmail-tilisi poistamisesta on jo aikaa, emme välttämättä pysty palauttamaan sähköpostejasi.

1. Siirry Gmailiin.
  2. Seuraa ohjeita näytöllä.
Koko Google-tilin poistaminen

Lue, miten voit poistaa Google-tilisi. Tämä toiminto poistaa Gmail-palvelun lisäksi koko Google-tilisi.

Kirjautuminen ei onnistu

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit poistaa Gmail-palvelun. Lue ohjeita tilille pääsyyn.