Sådan annullerer du din Gmail-adresse

Hvis du beslutter, at du ikke længere har brug for din Gmail-adresse, kan du fjerne den fra din konto.

Sletning af din Gmail-adresse frigør ikke dit brugernavn. Når du sletter din Gmail-adresse, vil du ikke kunne bruge det samme brugernavn (brugernavn@gmail.com) i fremtiden.

Hvis du sletter din Gmail-adresse, slettes dine e-mails og det indhold, der er gemt i Gmail, men det sletter ikke din Google-konto, bl.a. ting såsom din søgehistorik og brug af YouTube.

Slet din Gmail-adresse
  1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Slet din konto eller tjenester i sektionen "Kontopræferencer".
  3. Vælg Slet produkter.
  4. Vælg Fjern Gmail permanent i sektionen "Slet et produkt".
  5. Følg vejledningen på skærmen, og vælg Fjern Gmail.
Jeg kan ikke logge ind

Hvis du vil slette din Gmail-adresse, skal du være i stand til at logge ind. Klik her for at få adgang til din konto igen.

Jeg bruger Gmail offline

Hvis du bruger Gmail offline, skal du også slette cookies, der er knyttet til brugen af Gmail offline, for at slette kontoen fuldstændigt. I Google Chrome skal du følge denne vejledning:

1. Vælg menuen Menu i Chrome-browseren.
  2. Hold markøren over Flere værktøjer.
  3. Vælg Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Cookies og andre website- og plugindata".
  5. Vælg Ryd browserdata.
Jeg vil have min slettede Gmail-konto tilbage

Hvis du har slettet din Gmail-konto, men gerne vil have den tilbage, hjælper vi dig med at gendanne din slettede konto, hvis det er muligt. Kontoens data vil dog muligvis ikke længere kunne genoprettes, når der er gået et par uger. Du kan finde en vejledning til gendannelse af dit Gmail-brugernavn her.