Slet din Gmail-tjeneste

Hvis du ikke længere vil have din Gmail-adresse og dine mails, kan du fjerne dem fra din Google-konto. Sletning af disse sletter ikke hele din Google-konto.

Følgende sker, når du sletter din Gmail-tjeneste

• Dine mails og mailindstillinger slettes.
  • Du kan ikke længere bruge din Gmail-adresse til at sende eller modtage mails. Hvis du skifter mening, kan du muligvis få din Gmail-adresse tilbage.
  • Din Gmail-adresse kan ikke bruges af andre fremover.
  • Din Google-konto slettes ikke. Det er kun din Gmail-tjeneste, der fjernes. Du kan stadig se din aktivitet og de køb, du har foretaget i Google Play.

Slet Gmail

Hvis du bruger Gmail gennem dit arbejde, din skole eller en anden gruppe, skal du kontakte din administrator.

1. Før du sletter din Gmail-tjeneste, skal du downloade dine data.
  2. Gå til sektionen Slet en Google-tjeneste på din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  3. Vælg Slet Slet ud for "Gmail".
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Bemærk! Hvis du bruger appen Gmail Offline, skal du også rydde cachen og cookies i din browser.

Løs problemer

Du vil gerne gendanne din Gmail-adresse og dine mails

Hvis du skifter mening, kan du muligvis få din Gmail-adresse tilbage. Hvis det er et stykke tid siden, at du fjernede din Gmail-tjeneste, kan du muligvis ikke få dine mails tilbage.

1. Gå til Gmail.
  2. Følg vejledningen på skærmen.
Du vil gerne slette hele din Google-konto

Se, hvordan du sletter din Google-konto. Denne handling sletter hele din Google-konto, og ikke kun din Gmail-tjeneste.

Du kan ikke logge ind

Du skal logge ind, før du kan slette din Gmail-tjeneste. Få hjælp til at få adgang til din konto.