Slet din Gmail-adresse

Hvis du beslutter, at du ikke har brug for din Gmail-adresse længere, kan du fjerne den fra din konto.

Dit brugernavn bliver ikke frigjort, hvis du sletter din Gmail-adresse. Når du sletter din Gmail-adresse, kan du ikke bruge det samme brugernavn (brugernavn@gmail.com) i fremtiden.

Hvis du sletter din Gmail-adresse, bliver dine e-mails og det indhold, du har gemt i Gmail, også slettet. Men din Google-konto, herunder din Søgehistorik og brug af YouTube, bliver ikke slettet.

Slet din Gmail-adresse
  1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Slet tjenester eller hele din konto i sektionen "Kontopræferencer".
  3. Vælg Slet produkter. Du skal muligvis logge ind igen.
  4. Find Gmail i sektionen "Slet et produkt", og vælg Slet Slet.
  5. Følg vejledningen på skærmen, og vælg Fjern Gmail.
Jeg kan ikke logge ind

Du skal være i stand til at logge ind for at slette din Gmail-adresse. Klik her for at gendanne adgang til din kontont.

Jeg bruger Gmail offline

Hvis du bruger Gmail offline, skal du også slette cookies, der er forbundet med Gmail offline, for at fjerne din konto helt. Følg disse trin i Google Chrome:

1. Vælg menuen Menu i Chrome-browseren.
  2. Hold markøren over Flere værktøjer.
  3. Vælg Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Cookies og andre website- og plugindata".
  5. Vælg Ryd browserdata.
Jeg vil have min slettede Gmail-konto tilbage

Hvis du har slettet din Gmail-konto, men vil have den tilbage, hjælper vi så vidt muligt med at gendanne kontoen. Inden for et par uger er kontoens data muligvis ikke tilgængelige længere. Du kan få vejledning i at gendanne dit Gmail-brugernavn her.