Felet Lösenordet är felaktigt

Ibland visas ett meddelande om felaktigt lösenord när du loggar in på Google med en app från tredje part, som Apples Mail-app, Mozilla Thunderbird eller Microsoft Outlook. Om du har skrivit lösenordet rätt men felmeddelandet ändå visas kan du behöva uppdatera appen eller använda en säkrare app.

Uppdatera appen eller operativsystemet

Om appen är inaktuell, eller om operativsystemet på enheten är det, kanske anslutningen till Google-kontot misslyckas. Testa att uppdatera appen eller enhetens operativsystem.

Använd en säkrare app

Om en app inte uppfyller Googles säkerhetskrav kan vi blockera alla försök att logga in på ditt konto med den.

Du kan logga in på Google-kontot i alla appar från tredje part som har alternativet Logga in med Google. Du kan även logga in på Google-kontot via alla produkter från Google, till exempel Gmail.

Läs mer om Google-kontot och mindre säkra appar.

Använd ett applösenord

Ett applösenord är en 16-siffrig kod som du kan använda för att ge appar eller enheter som inte kommer från Google åtkomst till ditt Google-konto. Läs mer om hur du loggar in med applösenord.