«Feil passord»

Noen ganger ser du «Feil passord» når du logger på Google med en tredjepartsapp, for eksempel Apples Mail-app, Mozilla Thunderbird eller Microsoft Outlook. Hvis du har oppgitt riktig passord, men likevel ser feilen, må du muligens oppdatere appen eller bruke en sikrere app.

Oppdater appen eller operativsystemet

Du kan kanskje ikke koble til Google-kontoen din hvis appen eller operativsystemet på enheten er utdatert. Prøv å oppdatere appen eller enhetens operativsystem.

Bruk en sikrere app

Google kan blokkere alle som prøver å logge på kontoen din fra en app som ikke oppfyller sikkerhetsstandardene våre.

Du kan logge på Google-kontoen din fra alle tredjepartsapper som har alternativet «Logg på med Google». Du kan også logge på Google-kontoen din med alle Google-produkter, for eksempel Gmail.

Finn ut mer om mindre sikre apper og Google-kontoen din.

Bruk et app-passord

Et app-passord er en 16-sifret kode som gir en app eller enhet som ikke er fra Google, tilgang til Google-kontoen din. Finn ut mer om hvordan du logger på med app-passord.