Error "Contrasenya incorrecta"

De vegades, es mostra l'error "Contrasenya incorrecta" en iniciar la sessió a Google amb una aplicació de tercers, com ara Mail d'Apple, Mozilla Thunderbird o Microsoft Outlook. Si heu introduït la contrasenya correctament, però encara es mostra l'error, és possible que hàgiu d'actualitzar l'aplicació o utilitzar una aplicació més segura.

Actualitzar l'aplicació o el sistema operatiu

Si l'aplicació o el sistema operatiu del dispositiu no estan actualitzats, és possible que no pugueu connectar-los al Compte de Google. Proveu d'actualitzar l'aplicació o el sistema operatiu del dispositiu.

Utilitzar una aplicació més segura

Si una aplicació no compleix els nostres estàndards de seguretat, és possible que Google bloquegi qualsevol persona que intenti iniciar la sessió al vostre compte des de l'aplicació en qüestió.

Podeu iniciar la sessió al Compte de Google des de qualsevol aplicació de tercers que tingui l'opció "Inicia la sessió amb Google". També podeu iniciar la sessió al Compte de Google des de qualsevol producte de Google, com ara Gmail.

Obteniu més informació sobre les aplicacions menys segures i el Compte de Google.

Utilitzar una contrasenya d'aplicació

Una contrasenya d'aplicació està formada per 16 dígits i dona permís a aplicacions o dispositius que no siguin de Google per accedir al Compte de Google. Obteniu més informació sobre com podeu iniciar la sessió amb les contrasenyes d'aplicació.