Hvis du nylig har blitt logget av kontoen din, bør du logge på med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke kan logge på, kan du gå hit for å gjenopprette passordet. Brukerstøtten vår kan ikke hjelpe deg med passordproblemer, så du bør prøve å løse dette problemet på nettet.

Noen andre bruker kontoen din

Hvis du har mistanke om at noen andre kjenner passordet ditt eller har endret det, tilbakestiller du passordet slik at ingen andre kan logge på kontoen. Dette kan du gjøre ved å skrive inn brukernavnet ditt på siden for passordhjelp.

Brukernavn for kontoen:

• For Google-kontoer uten Gmail-tjenesten: den fullstendige e-postadressen du brukte til å opprette kontoen
  • For Google-kontoer med Gmail-tjenesten: alt før «@gmail.com»

Hvis du tror noen andre har tilgang til e-postadressen som er knyttet til Google-kontoen, må du også endre passordet for e-posten. Finn ut mer om hvordan du kan holde Google-kontoen sikker.

Hvis du ikke kan tilbakestille passordet for Google-kontoen og du ikke kan logge deg på kontoen, kan du fylle ut dette skjemaet.