Noen har endret passordet ditt

Hvis du tror at noen andre vet hva passordet ditt er – eller har endret det – bør du tilbakestille det ved å skrive inn brukernavnet ditt på siden for passordstøtte.

• For Google-kontoer uten Gmail må du oppgi den fullstendige e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  • For Google-kontoer med Gmail må du oppgi alt før «@gmail.com».

Finn ut hvordan du kan holde kontoen din sikker eller endre eller tilbakestille passordet ditt.

Hvis du verken kan logge på Google-kontoen din eller tilbakestille passordet for den, kan du fylle ut skjemaet for kontogjenoppretting.