Mens vi utførte rutinemessig vedlikehold, ble en rekke brukere logget av Google-kontoene sine. Hvis du ble berørt av dette, kan du logge på igjen med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke får logget på, kan du gjenopprette kontopassordet ditt her. Av sikkerhetsgrunner kan ikke brukerstøtteavdelingen vår hjelpe deg med passordsproblemer.

Noen har endret passordet ditt

Hvis du tror at noen andre vet hva passordet ditt er – eller har endret det – bør du tilbakestille det ved å skrive inn brukernavnet ditt på siden for passordstøtte.

• For Google-kontoer uten Gmail må du oppgi den fullstendige e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  • For Google-kontoer med Gmail må du oppgi alt før «@gmail.com».

Finn ut hvordan du kan holde kontoen din sikker eller endre eller tilbakestille passordet ditt.

Hvis du verken kan logge på Google-kontoen din eller tilbakestille passordet for den, kan du fylle ut skjemaet for kontogjenoppretting.