Ta den nye sikkerhetssjekken. Forbedre sikkerheten til Google-kontoen med en sjekk som tar to minutter.

Noen har endret passordet ditt

Hvis du tror noen andre vet passordet ditt eller har endret det, kan du tilbakestille det .

• For Google-kontoer uten Gmail må du oppgi den fullstendige e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  • For Google-kontoer med Gmail må du oppgi alt før «@gmail.com».

Finn ut hvordan du kan holde kontoen din sikker eller endre eller tilbakestille passordet ditt.

Hvis du ikke kan tilbakestille passordet til Google-kontoen din, og du ikke kan logge på kontoen din, følger du denne fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen.