Noen andre bruker kontoen din

Hvis du har mistanke om at noen andre kjenner passordet ditt eller har endret det, tilbakestiller du passordet slik at ingen andre kan logge på kontoen. Dette kan du gjøre ved å skrive inn brukernavnet ditt på siden for passordhjelp.

Brukernavn for kontoen:

• For Google-kontoer uten Gmail-tjenesten: den fullstendige e-postadressen du brukte til å opprette kontoen
  • For Google-kontoer med Gmail-tjenesten: alt før «@gmail.com»

Hvis du tror noen andre har tilgang til e-postadressen som er knyttet til Google-kontoen, må du også endre passordet for e-posten. Finn ut mer om hvordan du kan holde Google-kontoen sikker.

Hvis du ikke kan tilbakestille passordet for Google-kontoen og du ikke kan logge deg på kontoen, kan du fylle ut dette skjemaet.