I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med adgangskodeproblemer.

Nogen har ændret din adgangskode

Hvis du mener, at en anden person kender eller har ændret din adgangskode, kan du nulstille adgangskoden ved at indtaste dit brugernavn på siden med hjælp til adgangskoder.

• Hvis du har en Google-konto uden Gmail, skal du angive den fulde e-mailadresse, du brugte til at oprette din konto.
  • Hvis du har en Google-konto med Gmail, skal du angive alt det, der står foran "@gmail.com".

Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din konto, eller om, hvordan du ændrer eller nulstiller din adgangskode.

Hvis du ikke kan nulstille adgangskoden til din Google-konto, og du ikke kan logge ind på din konto, kan du udfylde formularen til kontogendannelse.