En anden person bruger din konto

Hvis du har mistanke om, at en anden bruger kender eller har ændret din adgangskode, skal du nulstille den, så ingen andre kan logge ind på din konto. Du skal blot indtaste dit brugernavn på siden med hjælp til adgangskode.

Kontobrugernavn:

• For Google Konti uden Gmail: den fulde e-mail-adresse, du brugte til at oprette din konto med.
  • For Google Konti med Gmail: alt det, der står foran '@gmail.com'

Hvis du tror, at en anden bruger har adgang til den e-mail-adresse, der er knyttet til din Google-konto, bedes du også ændre adgangskoden til din e-mail. Lær mere om hvordan du bevarer din kontos sikkerhed.

Hvis du ikke er i stand til at nulstille adgangskoden til din Google-konto, og du ikke kan logge ind på din konto, skal du udfylde denne formular.