Nogen har ændret din adgangskode

Hvis du mener, at en anden person kender eller har ændret din adgangskode, kan du nulstille den.

• Hvis du har en Google-konto uden Gmail, skal du angive den fulde mailadresse, du brugte til at oprette din konto.
  • Hvis du har en Google-konto med Gmail, skal du angive alt det, der står foran "@gmail.com".

Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din konto, eller om, hvordan du ændrer eller nulstiller din adgangskode.

Hvis du ikke kan nulstille adgangskoden til din Google-konto, og du ikke kan logge ind på din konto, kan du følge vejledningen i at gendanne din konto.