Durant les tasques de manteniment rutinari, es va tancar la sessió del compte de Google d'uns quants usuaris. Si això us va afectar, torneu a iniciar-hi la sessió amb el nom d'usuari i la contrasenya de sempre a https://accounts.google.com. Si no els recordeu o no podeu iniciar la sessió per algun altre motiu, recupereu la contrasenya del compte. Per motius de seguretat, els nostres agents del servei d'assistència no us poden ajudar en problemes relacionats amb les contrasenyes.

Algú us ha canviat la contrasenya

Si creieu que una altra persona sap o ha canviat la vostra contrasenya, escriviu el vostre nom d'usuari a la pàgina d'assistència per a contrasenyes per restablir-la.

• Per als comptes de Google sense Gmail: escriviu l'adreça electrònica completa que vau fer servir per crear el compte.
  • Per als comptes de Google amb Gmail: escriviu l'adreça electrònica sense "@gmail.com".

Obteniu més informació sobre com mantenir el compte protegit o com canviar o restablir la contrasenya.

Si no podeu restablir la contrasenya del compte de Google, ni tampoc iniciar-hi la sessió, empleneu el formulari de recuperació del compte.