Si s'ha tancat la sessió del compte fa poc, torna a iniciar-hi la sessió amb el nom d'usuari i la contrasenya habituals a https://accounts.google.com. Si no recordes la contrasenya o no pots iniciar-hi la sessió per un altre motiu, vés a aquesta pàgina per recuperar la contrasenya del compte. Els agents de l'assistència tècnica no et poden ajudar amb qüestions relacionades amb la contrasenya, de manera que has de resoldre el problema en línia.

Algú altre està utilitzant el teu compte

Si sospites que algú altre coneix o ha canviat la teva contrasenya, restaura-la per tal que cap altre usuari no pugui accedir al teu compte. Per fer-ho, només cal que escriguis el nom d'usuari a pàgina d'ajuda per a contrasenyes.

Nom d'usuari del compte:

• Per a Comptes de Google sense el servei de Gmail: l'adreça electrònica completa que vas utilitzar per crear el compte.
  • Per a Comptes de Google amb el servei de Gmail: tot allò que apareix després de "@gmail.com".

Si creus que algú altre ha accedit a l'adreça electrònica associada al teu compte de Google, canvia també la contrasenya del correu. Més informació sobre com conservar la seguretat del teu compte.

Si no pots restaurar la contrasenya del compte de Google i vols iniciar sessió al compte, omple aquest formulari.