Algú us ha canviat la contrasenya

Si creieu que una altra persona coneix o ha canviat la vostra contrasenya, podeu restablir-la.

• Per als comptes de Google sense Gmail: escriviu l'adreça electrònica completa que vau fer servir per crear el compte.
  • Per als comptes de Google amb Gmail: escriviu l'adreça electrònica sense "@gmail.com".

Obteniu més informació sobre com mantenir el compte protegit o com canviar o restablir la contrasenya.

Si no podeu restablir la contrasenya del compte de Google ni iniciar-hi la sessió, seguiu els passos per recuperar el compte.