Algú us ha canviat la contrasenya

Si creieu que una altra persona sap o ha canviat la vostra contrasenya, escriviu el vostre nom d'usuari a la pàgina d'assistència per a contrasenyes per restablir-la.

• Per als comptes de Google sense Gmail: escriviu l'adreça electrònica completa que vau fer servir per crear el compte.
  • Per als comptes de Google amb Gmail: escriviu l'adreça electrònica sense "@gmail.com".

Obteniu més informació sobre com mantenir el compte protegit o com canviar o restablir la contrasenya.

Si no podeu restablir la contrasenya del compte de Google, ni tampoc iniciar-hi la sessió, empleneu el formulari de recuperació del compte.