Leta efter ett befintligt konto

Om du försöker logga in men inte kommer ihåg ditt användarnamn eller är osäker på om du har skapat ett konto kan du testa att återställa användarnamnet.

ÅTERSTÄLL ANVÄNDARNAMNET

Kontrollera om du har ett konto

Du kan kontrollera om du har ett Google-konto genom att ange din e-postadress enligt anvisningarna.

När du har loggat in på kontot igen kan du hantera dina e-postadresser.

Felmeddelandet E-postadressen finns redan

Om meddelandet E-postadressen finns redan visas när du försöker skapa ett konto eller ändra användarnamn för kontot kan det bero på följande:

• Du kanske redan har skapat ett Google-konto med det användarnamnet.
  • Någon annan har redan det användarnamnet.