Söka efter ett befintligt konto

Om du har försökt logga in men inte kommer ihåg ditt användarnamn kan vi försöka hitta det åt dig med de uppgifter du angav när du registrerade dig.

Återställ användarnamnet

• Om vi hittar ett matchande konto: Vi ber dig bekräfta att du är ägaren. Besvara alla ytterligare frågor så gott du kan. Läs mer om kontoåterställning.
  • Om vi inte hittar något matchande konto: Vi meddelar dig. Dubbelkolla om det finns stavfel eller testa en annan e-postadress eller ett annat telefonnummer. Om vi fortfarande inte får någon träff kan du skapa ett nytt konto.

När du har åtkomst till kontot igen kan du hantera e-postadresser.

Felmeddelandet ”Inget sådant Google-konto hittades” visas vid inloggning

Om du har registrerat dig för ett Google-konto och inte kommer ihåg användarnamnet eller e-postadressen kan du försöka återställa det.

Återställ kontot genom att följa stegen i avsnittet ovan.

Felmeddelandet ”Den här e-postadressen används redan” visas vid registrering

Det går bara att registrera sig för ett Google-konto per e-postadress. Om det här är din e-postadress kan det bero på följande:

• Du har redan registrerat dig för ett Google-konto: Följ anvisningarna för kontoåterställning i avsnittet ovan.
  • Du har en besökssession i Google Workspace kopplad till den här e-postadressen. Om du har bjudits in till att samarbeta i Google Drive-filer som besökare med din e-postadress och en pinkod måste du ta bort den här besökssessionen innan du kan registrera dig för ett nytt konto med samma e-postadress. Läs mer om hur du tar bort besökssessionen.