Se etter en eksisterende konto

Hvis du har prøvd å logge på, men ikke husker brukernavnet ditt, kan vi prøve å finne det for deg ved hjelp av informasjonen du oppga da du registrerte deg.

Gjenopprett brukernavnet ditt

• Hvis vi finner en konto som samsvarer: Vi ber deg om å bekrefte at du er eieren. Svar så godt som mulig på eventuelle andre spørsmål. Finn ut mer om gjenopprettelse av tapte kontoer.
  • Hvis vi ikke finner en konto som samsvarer: Vi gir deg beskjed. Dobbeltsjekk at det ikke er noen skrivefeil, eller prøv en annen e-postadresse eller et annet telefonnummer. Hvis vi fortsatt ikke finner noen treff, kan du opprette en ny konto.

Når du har kommet inn i kontoen din, kan du administrere e-postadresser.

Feilen «Fant ikke kontoen» under pålogging

Hvis du tidligere har registrert deg for en Google-konto og ikke husker brukernavnet eller e-postadressen du brukte, kan du prøve å gjenopprette den.

Følg trinnene i den foregående delen for å gjenopprette kontoen din.

Feilen «E-postadressen er allerede i bruk» under registreringen

Du kan ikke registrere deg for mer enn én Google-konto med en e-postadresse. Hvis denne e-postadressen tilhører deg, er det mulig at

• du allerede har registrert deg for en Google-konto: Følg veiledningen for kontogjenoppretting i den øverste delen for å få hjelp.
  • du har en besøktsøkt i Google Workspace knyttet til denne e-postadressen. Hvis du blir invitert til å samarbeide på Google Disk-filer som besøkende – med e-postadressen din og en PIN-kode – må du slette denne besøksøkten før e-postadressen din brukes til å registrere en ny konto. Finn ut hvordan du sletter besøksøkten.