Controleren of er al een account bestaat

Probeer uw gebruikersnaam te herstellen als u uw gebruikersnaam voor inloggen niet weet of als u niet zeker weet of u een account heeft gemaakt:

UW GEBRUIKERSNAAM HERSTELLEN

Controleren of u een account heeft

Als u wilt controleren of u een Google-account heeft, volgt u de stappen om uw e-mailadres op te geven.

Nadat u weer toegang heeft tot uw account, kunt u uw e-mailadressen beheren.

Foutmelding 'E-mailadres bestaat al'

Als het bericht 'E-mailadres bestaat al' wordt weergegeven wanneer u probeert de gebruikersnaam voor uw account te maken of te wijzigen:

• U heeft mogelijk al eerder een Google-account gemaakt met die gebruikersnaam.
  • Misschien heeft iemand anders de gebruikersnaam al geclaimd.