Tjek, om du har en eksisterende konto

Hvis du forsøger at logge ind, men ikke kan huske dit brugernavn eller ikke er sikker på, om du har oprettet en konto, kan du prøve at gendanne dit brugernavn:

GENDAN DIT BRUGERNAVN

Tjek, om du har en konto

Du kan finde ud af, om du har en Google-konto, ved at følge vejledningen til angivelse af din mailadresse.

Når du har adgang til din konto igen, kan du administrere dine mail-adresser.

Fejlmeddelelsen "Mailadressen eksisterer allerede"

Hvis du får vist meddelelsen "Mailadressen eksisterer allerede", når du prøver at oprette eller ændre din kontos brugernavn, kan det skyldes følgende:

• Du har muligvis allerede oprettet en Google-konto med det pågældende brugernavn.
  • En anden person har muligvis allerede taget det pågældende brugernavn.