Situationer, hvor Google muligvis sender dig en besked

Nedenfor kan du se nogle årsager til, at du kan modtage en besked (sms) fra Google.

Du kan ikke komme ind på din konto, og du vil nulstille din adgangskode

Hvis du har tilføjet et telefonnummer til gendannelse på din konto, kan Google sende dig en besked med en kode. Denne kode kan hjælpe dig med at nulstille din adgangskode og få adgang igen. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger din telefon som gendannelsesmulighed.

Du har tilmeldt dig totrinsverificering

Hvis du bruger totrinsverificering, har du valgt at modtage en verificeringskode via besked, når du logger ind på din konto. Denne kode er en ekstra beskyttelse af din konto. Få flere oplysninger om totrinsverificering.

Du er ved at oprette en konto, og vi vil sikre, at du ikke er en robot

Hvis du er ved at oprette en Google-konto, beder vi dig muligvis om at indtaste en verificeringskode, som vi sender til din telefon. Få flere oplysninger om verificering af din konto via sms.

Du er ved at logge ind, og vi vil sikre, at det virkelig er dig

Vi beder dig sommetider om at gennemføre et ekstra trin, når du logger ind, f.eks. i følgende tilfælde:

• Du logger ind fra et sted, du normalt ikke logger ind fra.
  • Du bruger en enhed, du ikke har brugt før.

Det ekstra trin kan omfatte angivelse af en verificeringskode, som vi sender til din telefon i en besked. Få flere oplysninger om atypiske logins.

Du har foretaget ændringer af din konto

Du får en mail, hvis der forekommer sikkerhedsrelaterede handlinger på din konto (f.eks. ændring af adgangskoden). Du kan dog også få sådanne underretninger via sms. Få flere oplysninger om sikkerhedsunderretninger.

Du har modtaget en kode via besked (sms), som du ikke har anmodet om

Du kan ignorere og slette beskeden med koden. Del ikke koder, som du modtager, med andre. Udfør et Sikkerhedstjek med jævne mellemrum for at få personligt tilpassede anbefalinger og vejledning i, hvordan du beskytter din Google-konto.