Hantera dina Google-inställningar

Om Google Play-tjänster används på telefonen kan du hantera appar och tjänster från Google i Google Inställningar.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 8.0 eller senare. Så här tar du reda på vilken version av Android du har.

Öppna Google Inställningar

Hantera Google Inställningar

Konto

1. Tryck på Hantera ditt Google-konto.
  2. Scrolla till önskad flik.
  3. Tryck på en flik:

Tjänster

Scrolla under Tjänster på den här enheten, och tryck på önskad tjänst. Exempel:

• Annonser
    Välj bort annonsanpassning eller återställ ditt reklam-id. Läs om hur du styr vilka annonser som visas.
  • Autofyll
    Hantera vilken information Google använder för att fylla i formulär automatiskt med personliga uppgifter som adress, betalningsmetod och lösenord.
  • Säkerhetskopiering
    Hantera lagringsutrymme och säkerhetskopiera enheten manuellt.
  • Hitta min enhet
    Hantera inställningar för att hitta och fjärrensa en borttappad enhet.
  • Spelöversikt
    Hantera inställningar och aviseringar för Spelöversikt när du spelar.
  • Föräldrakontroller
    Ställ in och hantera föräldrakontroller på din enhet. Läs mer om hur du hanterar ditt barns Google-konto med Family Link.