Administrer Google-innstillingene dine

Hvis Android-enheten din bruker Google Play Tjenester, kan du administrere Google-appene og -tjenestene dine i Google Innstillinger.

Merk: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Åpne Google Innstillinger

Avhengig av hvilken enhet du har, finner du dem ved å

• åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på enheten Og så Google
  • åpne appen som heter Google Innstillinger Google Innstillinger

Administrer Google Innstillinger

Hvilke Google-innstillinger som er tilgjengelige, kan variere avhengig av hvilken enhet og Android-versjon du har.

Konto

1. Trykk på Google-konto under «Konto».
  2. Øverst ruller du til fanen du vil åpne.
  3. Trykk på en fane:

Tjenester

Under «Tjenester» ruller du ned og trykker på tjenesten du ønsker. Eksempel:

Slett appdata

Hvis en app ikke er laget av Google, kan du slette appdataene til denne appen fra Google-kontoen din. På hovedskjermen for Google Innstillinger trykker du på Mer Mer Og så Slett appdata.

Finn ut hvordan du frigjør plass.

Bruk og diagnostikk

Du kan sende informasjon til Google om hvordan du bruker enheten din, og hvordan den fungerer. Deling av denne informasjonen kan hjelpe Google med å forbedre Android for alle. På hovedskjermen for Google Innstillinger trykker du på Mer Mer Og så Bruk og diagnostikk.

Finn ut mer om deling av informasjon for å forbedre Android.