Administrer Google-innstillingene dine

Hvis telefonen din bruker Google Play-tjenester, kan du administrere Google-appene og -tjenestene dine i Google Innstillinger.

Merk: Enkelte av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Åpne Google Innstillinger

Avhengig av hvilken telefon du har, må du gjøre ett av følgende:

• Åpne telefonens Innstillinger-app Og så Google.
  • Åpne appen Google Innstillinger Google Innstillinger.

Administrer Google Innstillinger

Viktig: Innstillingene kan variere fra telefon til telefon. Kontakt enhetsprodusenten for å få mer informasjon.

Konto

1. Trykk på Google-konto under «Konto».
  2. Øverst ruller du til fanen du vil åpne.
  3. Trykk på en fane:

Tjenester

Under «Tjenester» ruller du ned og trykker på tjenesten du ønsker. Eksempel:

Slett appdata

For apper som ikke er laget av Google, kan du slette appdataene fra Google-kontoen din. På hovedskjermen for Google Innstillinger trykker du på Mer Mer Og så Slett appdataFinn ut hvordan du frigjør plass.

Bruk og diagnostikk

Du kan sende informasjon til Google om hvordan du bruker enheten din, og hvordan den fungerer. Deling av denne informasjonen kan hjelpe Google med å gjøre Android bedre for alle. På hovedskjermen for Google Innstillinger trykker du på Mer Mer Og så Bruk og diagnostikkFinn ut mer om deling av informasjon for å forbedre Android.