Administrer Google-innstillingene dine

Hvis telefonen din bruker Google Play-tjenester, kan du administrere Google-appene og -tjenestene dine i Google Innstillinger.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Åpne Google Innstillinger

Administrer Google Innstillinger

Konto

1. Trykk på Administrer Google-kontoen din.
  2. Rull til fanen du vil åpne.
  3. Trykk på en fane:

Tjenester

Under «Tjenester på denne enheten» ruller du til og trykker på tjenesten du ønsker. Eksempler:

• Annonser
    Velg bort personlig tilpasning av annonser, eller tilbakestill annonserings-ID-en din. Finn ut hvordan du kontrollerer annonsene du ser.
  • Autofyll
    Administrer hvilken informasjon Google bruker til å fylle ut skjemaer automatisk med personopplysninger som adresse, betalingsmåte og passord.
  • Sikkerhetskopiering
    Administrer lagringsplassen, og sikkerhetskopier enheten manuelt.
  • Finn enheten min
    Administrer innstillinger for ekstern lokalisering og tømming av en mistet enhet.
  • Spilloversikt
    Administrer innstillinger og varsler for spilloversikten mens du spiller.
  • Foreldrekontroll
    Konfigurer og administrer foreldrekontrollen på enheten. Finn ut hvordan du administrerer Google-kontoen til barnet ditt med Family Link.