Google-asetusten ylläpito

Jos Android-laitteesi käyttää Google Play Palveluita, voit ylläpitää Google-sovelluksia ja ‑palveluita Google-asetuksissa.

Huom. Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8:aa tai sitä uudempia versioita. Lue lisää Android-version tarkistamisesta.

Google-asetusten avaaminen

Laitteestasi riippuen:

• Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus ja sitten Google.
  • Avaa erillinen Google-asetukset-sovellus Google-asetukset.

Google-asetusten muokkaaminen

Käytettävissäsi olevat Google-asetukset voivat olla erilaiset laitteesta ja Android-versiosta riippuen.

Tili

1. Valitse Tili-kohdasta Google-tili.
  2. Vieritä haluamasi välilehden kohdalle sivun yläosassa.
  3. Valitse välilehti:

Palvelut

Vieritä Palvelut-kohdassa alaspäin ja kosketa haluamaasi palvelua. Esimerkiksi:

Sovellustietojen tyhjentäminen

Jos kyseessä on jonkun muun kuin Googlen kehittämä sovellus, voit poistaa sen tiedot Google-tililtäsi. Valitse Google-asetusten päänäytöltä Lisää Lisää ja sitten Poista sovellusdata.

Lue lisää tilan vapauttamisesta.

Käyttö‑ ja diagnostiikkatiedot

Voit lähettää laitteen käyttöä ja toimintaa koskevia tietoja Googlelle. Tietojen jakaminen auttaa Googlea parantamaan kaikkien Android-käyttökokemusta. Valitse Google-asetusten päänäytöltä Lisää Lisää ja sitten Käyttö‑ ja diagnostiikkatiedot.

Lue lisää tietojen jakamisesta Androidin kehittämiseksi.