Administrer dine Google-indstillinger

Hvis din Android-enhed bruger Google Play-tjenester, kan du administrere dine Google-apps og -tjenester i Google Indstillinger.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 8.0 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Åbn Google Indstillinger

Afhængigt af din enhed skal du udføre en af følgende handlinger:

• Åbn enhedens app Indstillinger Appen Indstillinger Og så Google.
  • Åbn den særskilte app Google Indstillinger Google Indstillinger.

Administrer dine Google-indstillinger

Dine tilgængelige Google Indstillinger kan variere afhængigt af din enhed og Android-version.

Konto

1. Tryk på Google-konto under "Konto".
  2. Rul langs toppen af skærmen, til du finder den ønskede fane.
  3. Tryk på en fane:

Tjenester

Gå til "Tjenester", rul ned til den ønskede tjeneste, og tryk på den. Dette kan f.eks. være:

Ryd appdata

Hvis en app ikke er lavet af Google, kan du slette dens appdata fra din Google-konto. Gå til hovedskærmen i Google Indstillinger, og tryk på Mere Mere Og så Ryd appdata.

Se, hvordan du frigør plads.

Forbrug og diagnostik

Du kan sende oplysninger til Google om, hvordan du bruger enheden, og hvordan den fungerer. Når du deler disse oplysninger, kan det hjælpe Google med at forbedre Android for alle brugere. Gå til hovedskærmen i Google Indstillinger, og tryk på Mere Mere Og så Brug og diagnostik.

Få flere oplysninger om deling af oplysninger for at forbedre Android.