Administrer dine Google-indstillinger

Hvis din telefon bruger Google Play-tjenester, kan du administrere dine Google-apps og -tjenester i Google Indstillinger.

Vigtigt! Du bruger en tilpasset version af Android. Hvis denne vejledning ikke hjælper dig, kan du kontakte producenten af enheden.Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Åbn Google Indstillinger

Afhængigt af din telefon skal du enten:

• Åbne appen Indstillinger på din telefon Og så Google.
  • Åbne den særskilte app Google Indstillinger Google Indstillinger.

Administrer dine Google-indstillinger

Konto

1. Tryk på Administrer din Google-konto.
  2. Rul til den ønskede fane.
  3. Tryk på en fane:

Tjenester

Gå til "Tjenester på denne enhed", rul ned til den ønskede tjeneste, og tryk på den. Eksempel: