Administrer dine Google-indstillinger

Hvis din telefon bruger Google Play-tjenester, kan du administrere dine Google-apps og -tjenester i Google Indstillinger.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Åbn Google Indstillinger

Administrer dine Google-indstillinger

Konto

1. Tryk på Administrer din Google-konto.
  2. Rul til den ønskede fane.
  3. Tryk på en fane:

Tjenester

Gå til "Tjenester på denne enhed", rul ned til den ønskede tjeneste, og tryk på den. Eksempel:

• Annoncer
    Fravælg personlig tilpasning af annoncer, eller nulstil dit annoncerings-id. Se, hvordan du administrerer, hvilke annoncer du får vist.
  • Autofyld
    Administrer, hvilke oplysninger Google bruger til automatisk at udfylde formularer med personlige oplysninger, f.eks. din adresse, din betalingsmetode og dine adgangskoder.
  • Sikkerhedskopiering
    Administrer lagerplads, og sikkerhedskopiér manuelt din enhed.
  • Find min enhed
    Administrer indstillingerne for lokalisering og sletning af en mistet enhed via fjernadgang.
  • Spilpanel
    Administrer indstillinger og notifikationer for Spilpanel, mens du spiller.
  • Børnesikring
    Konfigurer og administrer børnesikring på din enhed. Se, hvordan du administrerer dit barns Google-konto med Family Link.