Gestionar les opcions de Configuració Google

Si el teu dispositiu Android utilitza Serveis de Google Play, pots gestionar les aplicacions i els serveis de Google des de Configuració Google.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Obrir Configuració Google

En funció del dispositiu, fes una de les accions següents:

• Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google.
  • Obre una aplicació independent anomenada Configuració Google Configuració Google.

Gestionar les opcions de Configuració Google

Les opcions de Configuració Google disponibles poden variar segons el dispositiu i la versió d'Android.

Compte

1. A "Compte", toca Compte de Google.
  2. A la part superior, desplaça't fins a la pestanya que vulguis.
  3. Toca una pestanya:

Serveis

A "Serveis", desplaça't cap avall i toca el servei que vulguis. Per exemple:

Esborrar dades de les aplicacions

Si una aplicació no és de Google, pots suprimir-ne les dades des del Compte de Google. Per fer-ho, ves a la pantalla principal de Configuració Google i toca Més Més i, a continuació, Esborra dades d'aplicacions.

Obtén informació sobre com pots alliberar espai.

Ús i diagnòstic

Pots enviar informació a Google sobre com utilitzes el dispositiu i com funciona. Si comparteixes aquesta informació, ajudes Google a millorar Android en benefici de tots els usuaris. Per fer-ho, ves a la pantalla principal de Configuració Google i toca Més Més i, a continuació, Ús i diagnòstic.

Obtén informació sobre com pots compartir informació per millorar Android.