Gestionar les opcions de Configuració Google

Si el telèfon utilitza Serveis de Google Play, pots gestionar les aplicacions i els serveis de Google a Configuració Google.

Important: feu servir una versió d'Android personalitzada. Si aquests passos no funcionen, contacteu amb el fabricant del dispositiu.Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Obre Configuració Google

En funció del telèfon, fes una de les accions següents:

• Obre l'aplicació Configuració del telèfon A continuació, Google.
  • Obre una altra aplicació anomenada Configuració Google Configuració Google.

Gestionar les opcions de Configuració Google

Compte

1. Toca Gestiona el teu Compte de Google.
  2. Desplaça't fins a la pestanya que vulguis.
  3. Toca una pestanya:

Serveis

A "Serveis en aquest dispositiu", desplaça't i toca el servei que vulguis. Per exemple:

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda