Opprett en Google-konto

Med en Google-konto får du tilgang til mange Google-produkter. Med en Google-konto kan du for eksempel

• sende og motta e-post med Gmail
  • finne favorittvideoen din på YouTube
  • laste ned apper fra Google Play

Trinn 1: OPPRETT EN GOOGLE-KONTO

Når du oppretter en Google-konto, ber vi om noen personopplysninger. Ved å oppgi nøyaktig informasjon kan du bidra til å beskytte kontoen din og gjøre tjenestene våre nyttigere.

Sjekk om du allerede har en Google-konto

Hvis du har logget på et Google-produkt før (f.eks. Gmail, Maps eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet til å logge på alle andre Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske å ha logget på før, og du vil sjekke om du har en konto, kan du skrive inn e-postadressen din. Du ser en melding hvis ingen Google-konto er tilknyttet e-postadressen din.

Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, kan du følge fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen din.

Sjekk hvor e-postvarsler sendes

Hvis du registrerte deg for Gmail med Google-kontoen din, sender vi alle e-poster med kontorelaterte varsler til Gmail-adressen din.

For å endre hvor du får varsler, endre e-postadressen din for kontakt.

Trinn 2: Beskytt kontoen din med gjenopprettingsinformasjon

Hvis du glemmer passordet ditt eller noen bruker kontoen din uten tillatelse, gjør oppdatert gjenopprettingsinformasjon det mye mer sannsynlig at du får tilgang til kontoen din igjen.

Finn ut mer om hvordan du kan unngå å bli låst ute av kontoen din.