Opprett en Google-konto

Du kan opprette en Google-konto for å bruke Gmail, Google+, YouTube og andre Google-produkter som bruker samme brukernavn og passord.

Lag en ny konto

For å opprette en Google-konto, gå til Opprett en Google-konto.

Du kan også gå til en hvilken som helst Google-påloggingsside og velge Flere alternativer og deretter Opprett konto.

Sjekk om du allerede har en Google-konto

Hvis du har logget på et Google-produkt før (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet til å logge på alle andre Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske å ha logget på før og du vil sjekke om du har en konto, kan du skrive inn e-postadressen din på siden for passordhjelp. Hvis den ikke er tilknyttet noen Google-konto, ser du meldingen «Fant ikke Google-kontoen din. Prøv på nytt.»

Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, kan du gå til siden for kontostøtte.

Sjekk hvor e-postvarsler sendes

Hvis du registrerte deg for Gmail med Google-kontoen din, sender vi alle kontorelaterte e-postvarsler til Gmail-adressen din, som er brukernavn@gmail.com.

For å endre hvor du mottar varsler, logg på Min konto og deretter Enhetsaktivitet og varsler.