Oppretting av en Google-konto

En Google-konto gir deg tilgang til et stort utvalg Google-produkter, for eksempel Gmail, Google+, YouTube og flere til. En Google-konto omfatter også en Gmail-adresse og en Google-profil, noe som bidrar til en bedre og mer personlig tilpasset opplevelse når du bruker Google-produktene.

Du kan opprette en Google-konto ved å gå til kontoopprettingssiden, eller ved å klikke på knappen Opprett en konto øverst til høyre på en av Googles påloggingssider. Du kan bruke Google-kontoen din med alle Google-produktene, så når du har opprettet en konto – uansett om du gjør det på kontoopprettingssiden eller via påloggingssiden til et spesifikt produkt – kan du bruke samme brukernavn og passord til alle Google-produkter.

La oss si at du har lyst til å begynne å legge ut videoer på YouTube. Du går til www.youtube.com og oppretter en Google-konto. Nå har du ikke bare muligheten til å bruke denne kombinasjonen av brukernavn og passord til å logge deg på og legge ut videoer på YouTube, men du kan også bruke de samme påloggingsopplysningene til å opprette og dele dokumenter i Google Dokumenter.

Vi sender all e-post som handler om kontoen din og bruk av produkter til den nye Gmail-adressen din, som blir brukernavnetditt@gmail.com

Når du oppretter kontoen din, ber vi om informasjon som kan gi deg en trygg og personlig tilpasset Google-opplevelse. Les mer om informasjonen du oppgir når du registrerer deg.