Opprett en Google-konto

Med en Google-konto får du tilgang til et stort utvalg Google-produkter, for eksempel Gmail, Google+, YouTube og flere, med ett enkelt brukernavn og passord. En Google-konto omfatter også en Gmail-adresse og en Google+-profil, noe som bidrar til en bedre og mer personlig tilpasset opplevelse når du bruker Google-produktene.

Opprett en Google-konto

Du kan opprette en Google-konto ved å gå til siden Opprett en Google-konto.

Du kan også klikke på Opprett en konto-linken under påloggingsfeltet midt på hvilken som helst Google-påloggingsside.

Bruk samme brukernavn og passord for å logge på alle Google-produkter

Når du oppretter en Google-konto, kan du bruke det samme brukernavnet og passordet for å logge på alle Google-produkter. Dette gjelder uansett om du opprettet kontoen gjennom hovedsiden for pålogging eller via påloggingssiden til et bestemt produkt. La oss si at du har lyst til å begynne å legge ut videoer på YouTube. Du går til www.youtube.com og oppretter en Google-konto. Brukernavnet og passordet ditt kan både brukes for pålogging og publisering av videoer på YouTube samt oppretting og deling av dokumenter i Google Dokumenter.

Kan jeg sjekke om jeg allerede har en Google-konto?

Hvis du har logget på et Google-produkt før (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet du opprettet for det produktet, til å logge på alle de nye Google-produktene du ønsker å prøve. Hvis du har glemt brukernavnet og passordet, kan du gå til siden for påloggingsproblemer.

E-postvarsler til kontoen din

Hvis du registrerte deg for Gmail med Google-kontoen din, sender vi alle kontorelaterte e-postvarsler til den nye Gmail-adressen din, som er brukernavnetditt@gmail.com.

hc_author_kelly

Denne hjelpesiden er skrevet av Kaley, som jobber for brukerstøtteteamet for Google-kontoer. Legg gjerne igjen forslag til hvordan artikkelen kan forbedres.