Opprett en Google-konto

Du kan registrere deg for en Google-konto for å bruke Gmail, Google+, YouTube og andre Google-produkter.

OPPRETT EN GOOGLE-KONTO

Du kan konfigurere en Google-konto fra «Registrer deg»-siden. Eventuelt kan du velge Flere alternativer og deretter Opprett konto på hvilken som helst Google-påloggingsside.

Sjekk om du allerede har en Google-konto

Hvis du har logget på et Google-produkt før (f.eks. Gmail, Maps eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet til å logge på alle andre Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske å ha logget på før og du vil sjekke om du har en konto, kan du skrive inn e-postadressen din. Du ser en melding hvis ingen Google-konto er tilknyttet e-postadressen din.

Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, kan du følge fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen din.

Sjekk hvor e-postvarsler sendes

Hvis du registrerte deg for Gmail med Google-kontoen din, sender vi alle e-poster med kontorelaterte varsler til Gmail-adressen din.

For å endre hvor du får varsler, endre e-postadressen din for kontakt.