Mens vi utførte rutinemessig vedlikehold, ble en rekke brukere logget av Google-kontoene sine. Hvis du ble berørt av dette, kan du logge på igjen med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke får logget på, kan du gjenopprette kontopassordet ditt her. Av sikkerhetsgrunner kan ikke brukerstøtteavdelingen vår hjelpe deg med passordsproblemer.

Opprett en Google-konto

Du kan opprette en Google-konto for å bruke Gmail, Google+, YouTube og andre Google-produkter som bruker samme brukernavn og passord.

Lag en ny konto

Du kan opprette en Google-konto ved å gå til Opprett Google-kontoen din.

Eventuelt kan du velge Opprett konto-linken under påloggingsfeltet midt på en hvilken som helst Google-påloggingsside.

Sjekk om du allerede har en Google-konto

Hvis du har logget på et Google-produkt før (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet til å logge på alle andre Google-produkter.

Hvis du ikke husker å ha logget på før og du vil sjekke om du har en konto, kan du skrive inn e-postadressen din på siden for passordstøtte. Hvis den ikke er tilknyttet noen Google-konto, ser du meldingen «Fant ikke Google-kontoen din. Prøv på nytt.»

Hvis du glemmer brukernavnet eller passordet ditt, kan du gå til siden for kontostøtte.

Sjekk hvor e-postvarsler sendes

Hvis du registrerte deg for Gmail med Google-kontoen din, sender vi alle kontorelaterte e-postvarsler til Gmail-adressen din, som er brukernavn@gmail.com.

Du kan endre hvor varsler sendes, ved å logge på Min konto og deretter Enhetsaktivitet og varsler.