Opprett en Google-konto

Du kan registrere deg for en Google-konto for å bruke Gmail, Google+, YouTube og andre Google-produkter med samme brukernavn og passord.

Opprett en Google-konto

For å opprette en Google-konto, gå til Opprett Google-kontoen din.

Du kan også velge Opprett konto-linken under påloggingsfeltet midt på hvilken som helst Google-påloggingsside.

Se om du har en Google-konto

Hvis du har logget på et Google-produkt før (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet du opprettet for det produktet, til å logge på alle de nye Google-produktene du ønsker å prøve.

Hvis du ikke husker å ha logget på noen gang og vil sjekke om du har en konto, trenger du bare å skrive inn e-postadressen din på siden for passordhjelp. Hvis den ikke er tilknyttet noen Google-konto, ser du meldingen «Fant ikke Google-kontoen din. Prøv på nytt.»

Hvis du har glemt brukernavnet eller passordet ditt, kan du gå til siden for påloggingsproblemer.

E-postvarsler til kontoen din

Hvis du registrerte deg for Gmail med Google-kontoen din, sender vi alle kontorelaterte e-postvarsler til den nye Gmail-adressen din, som er brukernavnetditt@gmail.com.

Du kan endre hvor du får varsler, ved å logge på Min konto. Finn ut mer om sikkerhetsvarsler.