Opret en Google-konto

Du kan oprette en Google-konto for at bruge Gmail, Google+, YouTube og andre Google-produkter med samme brugernavn og adgangskode.

Opret en Google-konto

Gå til siden Opret din Google-konto for at oprette en Google-konto.

Du kan også vælge linket Opret konto under loginfeltet, som du finder midt på alle Google-loginsider.

Tjek, om du har en Google-konto

Hvis du tidligere har logget ind på et Google-produkt (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode, du oprettede til dette produkt, til at logge ind på ethvert nyt Google-produkt, du vil afprøve.

Hvis du ikke mener, at du har logget ind før, og gerne vil tjekke, om du har en konto, indtaster du blot din e-mailadresse på siden med hjælp til adgangskode. Hvis der ikke er knyttet nogen Google-konto til din e-mailadresse, får du meddelelsen "Din Google-konto blev ikke fundet. Prøv igen".

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du gå til siden "Har du problemer med at logge ind?".

E-mailunderretninger til din konto

Hvis du har tilmeldt dig Gmail med din Google-konto, sender vi alle kontorelaterede e-mailunderretninger til din nye Gmail-adresse, som vil være dit brugernavn@gmail.com.

Hvis du vil lave om på, hvor du modtager underretninger, kan du gøre dette ved at logge ind på Min konto. Få flere oplysninger om sikkerhedsunderretninger.