Opret en Google-konto

En Google-konto giver dig adgang til Google-produkter, som f.eks. Gmail, Google+, YouTube og mange flere, med et enkelt brugernavn og en enkelt adgangskode. Med en Google-konto får du en Gmail-adresse og en Google+ profil. Når du opretter en Google-konto, kan du bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode til at logge ind på alle Google-produkter.

Opret en Google-konto

Du kan oprette en Google-konto på siden Opret din Google-konto.

Du kan også klikke på linket Opret en konto under loginfeltet, som du finder midt på alle Google-loginsider.

Kan jeg se, om jeg allerede har en Google-konto?

Hvis du tidligere har logget ind på et Google-produkt (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode, du oprettede til dette produkt, til at logge ind på ethvert nyt Google-produkt, du vil afprøve.

Hvis du ikke mener, at du har logget ind før, og gerne vil kontrollere, om du har en konto, indtaster du blot din e-mailadresse på siden med hjælp til adgangskode. Hvis der ikke er knyttet nogen Google-konto til din e-mailadresse, modtager du meddelelsen "Der blev ikke fundet en konto med denne e-mailadresse".

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du gå til siden Har du problemer med at logge ind?

E-mailunderretninger til din konto

Hvis du har tilmeldt dig Gmail med din Google-konto, sender vi alle kontorelaterede e-mailunderretninger til din nye Gmail-adresse, som vil være dit brugernavn@gmail.com.

Hvis du vil lave om på, hvor du modtager meddelelser, kan du gøre dette ved at logge ind på Min konto. Få flere oplysninger om sikkerhedsunderretninger her.