Opret en Google-konto

En Google-konto giver dig adgang til Google-produkter som Gmail, Google+, YouTube og mange flere med et enkelt brugernavn og en enkelt adgangskode. Med en Google-konto får du en Gmail-adresse og en Google+ profil, som hjælper dig med at få en bedre og mere personlig oplevelse i alle Google-produkter.

Opret en Google-konto

For at oprette en Google-konto skal du gå til siden Opret din Google-konto.

Du kan også bare klikke på linket Opret en konto under loginfeltet, som findes midt på alle Google-loginsider.

Brug det samme brugernavn og den samme adgangskode til at logge ind på alle Google-produkter

Når du opretter en Google-konto, kan du bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode til at logge ind på alle Google-produkter. Dette gælder, uanset om du har oprettet kontoen via hovedtilmeldingssiden eller via et specifikt produkts tilmeldingsside. Lad os f.eks. sige, at du vil i gang med at bruge YouTube til at lægge dine videoer ud på nettet. Du går derfor til www.youtube.com og opretter en Google-konto. Udover at du nu kan bruge brugernavnet og adgangskoden til at logge ind på YouTube og gå i gang med at lægge videoer ud på nettet, kan du også bruge brugernavnet og adgangskoden til at oprette og dele dokumenter i Google Docs.

Kan jeg se, om jeg allerede har en Google-konto?

Hvis du tidligere har logget ind på et Google-produkt (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruge det samme brugernavn og den samme adgangskode, du oprettede til dette produkt, til at logge ind på ethvert nyt Google-produkt, du vil afprøve. Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du gå til siden Har du problemer med at logge ind?.

E-mailunderretninger til din konto

Hvis du har tilmeldt dig Gmail med din Google-konto, sender vi alle kontorelaterede e-mailunderretninger til din nye Gmail-adresse, som vil være dit brugernavn@gmail.com.

hc_author_kelly

Kaley er en del af Konti-supportteamet og forfatter af denne hjælpeside. Du kan give hende forbedringsforslag til artiklen nedenfor.