Opret en Google-konto

Du kan oprette en Google-konto for at bruge Gmail, Google+, YouTube og andre Google-produkter.

OPRET EN GOOGLE-KONTO

Du kan oprette en Google-konto fra siden "Opret din Google-konto". På en hvilken som helst Google-loginside kan du også vælge Flere valgmuligheder og dernæst Opret konto.

Tjek, om du allerede har en Google-konto

Hvis du tidligere har logget ind i et Google-produkt (f.eks. Gmail, Maps eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruge det brugernavn og den adgangskode, du oprettede til det pågældende produkt, til at logge ind på andre Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske, om du tidligere har logget ind, og vil tjekke, om du har en konto, kan du indtaste din mailadresse. Du får vist en meddelelse, hvis der ikke er nogen Google-konto tilknyttet din mailadresse.

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du følge vejledningen i, hvordan du gendanner din konto.

Find ud af, hvor dine underretninger sendes til

Hvis du har tilmeldt dig Gmail med din Google-konto, sender vi alle kontorelaterede mailunderretninger til din Gmail-adresse.

Hvis du vil ændre på, hvor dine underretninger skal sendes hen, kan du redigere din kontaktmail.