Opret en Google-konto

Du kan oprette en Google-konto, så du kan bruge Gmail, Google+, YouTube og andre Google-produkter med samme brugernavn og adgangskode.

Opret en ny konto

Du kan oprette en Google-konto ved at gå til siden Opret din Google-konto.

Du kan også vælge linket Opret konto under loginfeltet, som du finder midt på alle Google-loginsider.

Kontrollér, om du allerede har en Google-konto

Hvis du tidligere har logget ind på et Google-produkt (f.eks. Gmail, Google+ eller YouTube), har du allerede en Google-konto. Du kan bruge det brugernavn og den adgangskode, du oprettede til det pågældende produkt, til at logge ind på andre Google-produkter.

Hvis du ikke kan huske, om du nogensinde har logget ind, og du gerne vil kontrollere, om du har en konto, kan du indtaste din e-mailadresse på siden med hjælp til adgangskoder. Hvis der ikke er knyttet nogen Google-konto til din e-mailadresse, får du meddelelsen "Din Google-konto blev ikke fundet. Prøv igen".

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du gå til siden Kontosupport.

Find ud af, hvor dine underretninger sendes til

Hvis du har tilmeldt dig Gmail med din Google-konto, sender vi alle kontorelaterede e-mailunderretninger til din nye Gmail-adresse, som har formatet brugernavn@gmail.com.

Du kan lave om på, hvor dine underretninger sendes til, ved at logge ind på Min konto og dernæst Enhedsaktivitet og underretninger.