Crear un Compte de Google

Un Compte de Google us dona accés a molts productes de Google. Amb un Compte de Google, podeu fer coses com ara:

• Enviar i rebre correus electrònics amb Gmail.
  • Cercar els vostres vídeos preferits a YouTube.
  • Baixar aplicacions de Google Play.

Pas 1: CREEU UN COMPTE DE GOOGLE

Quan es crea un Compte de Google, demanem informació personal. Proporcionar informació precisa ajuda a protegir el compte i permet que els nostres serveis resultin més útils.

Comprovar si ja es té un Compte de Google

Si anteriorment heu iniciat la sessió en algun producte de Google (com ara Gmail, Maps o YouTube), vol dir que ja teniu un Compte de Google. Podeu fer servir el mateix nom d'usuari i la mateixa contrasenya que vau crear per a aquest producte per iniciar la sessió a la resta de productes de Google.

Si no recordeu haver iniciat mai la sessió en cap producte i voleu comprovar si teniu un compte, introduïu la vostra adreça electrònica. Veureu un missatge en cas que no hi hagi cap Compte de Google associat a la vostra adreça electrònica.

Si heu oblidat el nom d'usuari o la contrasenya, seguiu els passos per recuperar el compte.

Comprovar on s'envien les notificacions per correu electrònic

Si us heu registrat a Gmail amb el Compte de Google, us enviarem tots els correus electrònics de notificació relacionats amb el compte a l'adreça de Gmail.

Per canviar l'adreça en què rebeu les notificacions, modifiqueu el correu electrònic de contacte.

Pas 2: Protegiu el compte amb informació de recuperació

Us recomanem que tingueu la informació de recuperació actualitzada, ja que si oblideu la contrasenya o un altre usuari altre fa servir el compte sense el vostre permís, tindreu més probabilitats de recuperar-lo.

Obteniu més informació sobre com podeu evitar perdre l'accés al vostre compte.