Crear un Compte de Google

Un Compte de Google us dona accés a molts productes de Google. Amb un Compte de Google, podeu fer coses com ara:

• Enviar i rebre correus electrònics amb Gmail.
  • Trobar els vostres nous vídeos preferits a YouTube.
  • Baixar aplicacions de Google Play.

Pas 1: Creeu un Compte de Google

En crear un Compte de Google, us demanem certa informació personal amb la qual, si és precisa, ajudeu a protegir el compte i a fer que els nostres serveis siguin més útils.

Consell: no cal tenir cap compte de Gmail per crear un Compte de Google. Per crear-ne un, podeu utilitzar una adreça electrònica que no sigui de Gmail.

Trieu un nom d'usuari nou

1. Aneu a la pàgina de creació del Compte de Google.
  2. Introduïu el vostre nom.
  3. Al camp "Nom d'usuari", introduïu el nom d'usuari que vulgueu per al compte.
  4. Introduïu i confirmeu la contrasenya.
  5. Feu clic a Següent.
  6. Verifiqueu el número del telèfon mòbil amb el codi que us hem enviat per SMS.
  7. Feu clic a Verifica.

Utilitzar una adreça electrònica existent

1. Aneu a la pàgina de creació del Compte de Google.
  2. Introduïu el vostre nom.
  3. Feu clic a Utilitza la meva adreça electrònica actual.
  4. Introduïu la vostra adreça electrònica actual.
  5. Feu clic a Següent.
  6. Verifiqueu l'adreça electrònica amb el codi que us hem enviat al vostre correu electrònic existent.
  7. Feu clic a Verifica.

Pas 2: Protegiu el compte amb informació de recuperació

Us recomanem que tingueu la informació de recuperació actualitzada, ja que si oblideu la contrasenya o un altre usuari fa servir el compte sense el vostre permís, tindreu més probabilitats de recuperar-lo.

Obteniu informació sobre com podeu evitar perdre l'accés al vostre compte.

Solucionar problemes

Comprovar si ja es té un Compte de Google

Si anteriorment heu iniciat la sessió en algun producte de Google, com ara Gmail, Maps o YouTube, vol dir que ja teniu un Compte de Google. Podeu fer servir el mateix nom d'usuari i la mateixa contrasenya que vau crear per iniciar la sessió en altres productes de Google.

Si no recordeu haver iniciat la sessió i voleu comprovar si teniu un compte, introduïu la vostra adreça electrònica. Veureu un missatge en cas que no hi hagi cap Compte de Google associat a la vostra adreça electrònica.

Podeu iniciar la sessió en un Compte de Google existent.

Comprovar on s'envien les notificacions per correu electrònic

De manera predeterminada, les notificacions relacionades amb el compte s'envien a la adreça de Gmail nova o a l'adreça electrònica que no és de Google si us heu registrat amb una adreça electrònica diferent.

Per canviar l'adreça en què rebeu les notificacions, modifiqueu l'adreça electrònica de contacte.

Consell: també podeu crear un Compte de Google amb una adreça electrònica que ja tingueu i que no sigui de Google.

Si l'adreça electrònica ja s'utilitza

No podeu triar aquesta adreça electrònica per a un compte nou. Si aquesta adreça electrònica és vostra, és possible que: