Brug eller løs problemer med en app-adgangskode

Hvis du aktiverer totrinsverificering og vil logge ind på din Google-konto via en enhed, en mobilapp eller en computerapp, skal du angive en app-adgangskode.

Du skal oprette forskellige app-adgangskoder til hver af de enheder eller apps, du bruger sammen med din Google-konto.

Hvis du har problemer med en app-adgangskode på din enhed:

1. Tillad adgang til din Google-konto i browseren.
  2. Angiv dit brugernavn og din adgangskode, og angiv derefter bogstaverne på skærmen.
  3. Gå tilbage til den app, du vil have adgang til, og angiv din app-adgangskode.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.