Log ind uden din telefon

Hvis du ikke kan modtage koder via sms eller telefonopkald, fordi du ikke har din telefon, kan du få adgang til din konto på andre måder. Hvis du vil bruge disse alternative loginmetoder, skal du enten have angivet et alternativt telefonnummer eller have dine alternative bekræftelseskoder fra konfigurationen af totrinsbekræftelse.

Hvis du har en alternativ metode

• Hvis du allerede har konfigureret et alternativt telefonnummer: Du kan få sendt koden til dit alternative telefonnummer.
  • Hvis du har skrevet dine alternative bekræftelseskoder ned: Du kan logge ind på din konto med en af de alternative bekræftelseskoder, du ikke har brugt før.

Hvis du ikke har en alternativ metode

• Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du følge vejledningen for at gendanne din konto.
  • Hvis du stadig ikke kan få adgang, kan du oprette en ny Google-konto.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.