Iniciar la sessió sense el telèfon

Si no pots rebre codis per missatge de text o trucada telefònica perquè no tens el telèfon, hi ha altres maneres d'accedir al compte. Per utilitzar aquests mètodes d'inici de sessió alternatius, necessites haver configurat un telèfon de recuperació o bé haver-te apuntat els codis de seguretat que vas rebre en configurar la verificació en dos passos.

Si tens un mètode de recuperació

• Si ja has configurat un telèfon de recuperació: pots rebre el codi al telèfon de recuperació.
  • Si et vas apuntar els codis de seguretat: pots fer servir qualsevol dels codis de seguretat que no hagis utilitzat prèviament per iniciar la sessió al compte.

Si no tens cap mètode de recuperació

• Si encara no ho has fet, segueix els passos per recuperar el compte.
  • Si continues sense poder-hi accedir, pots crear un Compte de Google de substitució.
true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.