Brug en app-adgangskode

Når du aktiverer totrinsverificering, skal du bruge en app-adgangskode til at godkende hver computerapp, telefon eller anden enhed, der vil have adgang til din konto. Hvis du for eksempel bruger Outlook og bruger din Google-konto på din Android-telefon, skal du oprette og bruge to app-adgangskoder.

Det tager et par minutter pr. app eller enhed, og du behøver kun gøre det én gang pr. app eller enhed.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.