Opret et telefonnummer eller en mailadresse til gendannelse

Tilføj oplysninger til gendannelse for at sikre dig, at du kan få adgang til din Google-konto, hvis du oplever ikke at kunne logge ind.

Sådan kan oplysninger til gendannelse hjælpe dig

Et telefonnummer eller en mailadresse til gendannelse giver dig mulighed for at nulstille din adgangskode, hvis:

• Du glemmer din adgangskode
  • En anden bruger din konto
  • Du er låst ude af din konto af en anden årsag

Tilføj en alternativ mailadresse

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad. Tryk på menuen Menu and then Indstillinger and then din konto and then Administrer din Google-konto. Hvis du ikke bruger Gmail, skal du gå til myaccount.google.com.
  2. Tryk på Personlige oplysninger øverst på skærmen.
  3. Tryk på Mail under "Kontaktoplysninger".
  4. Tryk på Avanceret.
  5. Vælg Tilføj alternativ mailadresse eller Tilføj en ny mailadresse ud for "Alternative mailadresser".
  6. Angiv en mailadresse, du ejer. Vælg Tilføj.

Vi sender en mail med et verifikationslink til din alternative mailadresse. Du skal åbne mailen og klikke på linket, før du kan logge ind på din konto med den alternative mailadresse. Du modtager muligvis ikke mailen med det samme.

Hvis du ikke kan finde mailen, kan du se vores tips til, hvordan du finder bekræftelsesmailen eller anmoder om en ny.

Sådan fjerner du alternative mailadresser

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad. Tryk på menuen Menu and then Indstillinger and then din konto and then Administrer din Google-konto. Hvis du ikke bruger Gmail, skal du gå til myaccount.google.com.
  2. Tryk på Personlige oplysninger øverst på skærmen.
  3. Tryk på Mail under "Kontaktoplysninger".
  4. Tryk på Avanceret.
  5. Tryk på Fjern Fjern ud for den alternative mailadresse, du vil fjerne.

Se, hvilke brugernavne du kan fjerne fra din Google-konto.

Sådan bruges oplysninger til gendannelse

Oplysninger til gendannelse giver dig mulighed for at få adgang til din konto og hjælper med at beskytte din konto.

Telefonnummer til gendannelse

Dit telefonnummer til gendannelse kan bruges på følgende måder:

• Til at sende dig en kode, så du kan få adgang til din konto, hvis du oplever at blive låst ude
  • Til at blokere andre, så de ikke kan bruge din konto uden din tilladelse
  • Til at gøre det nemmere for dig at bevise, at kontoen tilhører dig
  • Til at underrette dig, hvis der registreres mistænkelig aktivitet på din konto

Hvis dit telefonnummer til gendannelse er det samme som et andet telefonnummer, du har føjet til din konto, kan det bruges til andre formål. Få flere oplysninger om, hvordan telefonnumre anvendes.

Mailadresse til gendannelse

Din mail til gendannelse kan bruges på følgende måder:

• Til at bekræfte dit brugernavn, når du har oprettet en mailadresse
  • Til at hjælpe dig med at logge ind på din konto, hvis du glemmer din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden årsag
  • Til at underrette dig, hvis du er ved at løbe tør for lagerplads
  • Til at underrette dig, hvis der registreres mistænkelig aktivitet på din konto

Løs problemer

Jeg kan ikke logge ind

Gå til siden om kontogendannelse, og besvar spørgsmålene, så godt du kan. Disse tips kan hjælpe.

Brug siden om kontogendannelse, hvis:

• Du har glemt din adgangskode.
  • Nogen har ændret din adgangskode.
  • Nogen har slettet din konto.
  • Du ikke kan logge ind af en anden årsag.

Tip! Prøv at gendanne dit brugernavn for at sikre dig, at du er ved at logge ind på den rigtige konto.

Jeg kan ikke redigere oplysningerne til gendannelse

Hvis der er noget anderledes ved den måde, du logger ind på, har du muligvis ikke mulighed for at redigere dine oplysninger til gendannelse. Prøv igen:

• På en enhed, hvor du normalt logger ind.
  • Fra en placering, hvor du normalt logger ind.
  • Den efterfølgende uge fra den enhed, du bruger lige nu.