Opret et telefonnummer eller en mailadresse til gendannelse

Tilføj oplysninger til gendannelse for at sikre dig, at du kan få adgang til din Google-konto, hvis du oplever ikke at kunne logge ind.

Sådan kan oplysninger til gendannelse hjælpe dig

Et telefonnummer eller en mailadresse til gendannelse giver dig mulighed for at nulstille din adgangskode, hvis:

• Du glemmer din adgangskode
  • En anden bruger din konto
  • Du er låst ude af din konto af en anden årsag

Tilføj eller skift et telefonnummer til gendannelse

1. Gå til sektionen Telefonnummer til gendannelse på din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Herfra kan du:
    • Tilføje et telefonnummer til gendannelse.
    • Skifte dit telefonnummer til gendannelse: Vælg Rediger Rediger ud for dit telefonnummer.
    • Slette dit telefonnummer til gendannelse: Vælg Slet Slet ud for dit telefonnummer.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Bemærk! Selvom du sletter dit telefonnummer til gendannelse, kan det stadig bruges i andre Google-tjenester. Gå til din konto for at administrere dine telefonnumre.

Sådan vælger du et telefonnummer til gendannelse

Brug en mobiltelefon, som:

• Kan modtage sms-beskeder
  • Kun tilhører dig
  • Du bruger regelmæssigt og har med på farten

Tilføj eller skift din mail til gendannelse

1. Gå til sektionen Mail til gendannelse på din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Herfra kan du:
    • Tilføje en mail til gendannelse.
    • Skifte eller slette din mail til gendannelse: Vælg Rediger Rediger ud for din mail.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Sådan vælger du en mail til gendannelse

Vælg en mailadresse, som

• Du bruger regelmæssigt
  • Ikke er den samme, som den du bruger til at logge ind på din Google-konto

Sådan bruges oplysninger til gendannelse

Oplysninger til gendannelse giver dig mulighed for at få adgang til din konto og hjælper med at beskytte din konto.

Telefonnummer til gendannelse

Dit telefonnummer til gendannelse kan bruges på følgende måder:

• Til at sende dig en kode, så du kan få adgang til din konto, hvis du oplever at blive låst ude
  • Til at blokere andre, så de ikke kan bruge din konto uden din tilladelse
  • Til at gøre det nemmere for dig at bevise, at kontoen tilhører dig
  • Til at underrette dig, hvis der registreres mistænkelig aktivitet på din konto

Hvis dit telefonnummer til gendannelse er det samme som et andet telefonnummer, du har føjet til din konto, kan det bruges til andre formål. Få flere oplysninger om, hvordan telefonnumre anvendes.

Mailadresse til gendannelse

Din mail til gendannelse kan bruges på følgende måder:

• Til at bekræfte dit brugernavn, når du har oprettet en mailadresse
  • Til at hjælpe dig med at logge ind på din konto, hvis du glemmer din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden årsag
  • Til at underrette dig, hvis du er ved at løbe tør for lagerplads
  • Til at underrette dig, hvis der registreres mistænkelig aktivitet på din konto

Hvis du ikke kan logge ind på din konto

Hvis du ikke kan logge ind, kan du følge vejledningen til gendannelse af konti.

Hvis du oplever problemer, kan du prøve disse tips til at fuldføre vejledningen til gendannelse af konti.