Configurar un número de telèfon o una adreça electrònica de recuperació

Per assegurar-vos que podeu tornar a accedir al Compte de Google si mai no podeu iniciar-hi la sessió, afegiu-hi informació de recuperació.

Com us pot ajudar la informació de recuperació

Un número de telèfon o una adreça electrònica de recuperació us pot ajudar a restablir la contrasenya en els casos següents:

• Heu oblidat la contrasenya.
  • Un altre usuari està utilitzant el vostre compte.
  • Teniu l'accés al compte bloquejat per una altra raó.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Informació de contacte", toqueu Adreça electrònica.
  4. A "Adreces electròniques alternatives", seleccioneu Afegeix una adreça electrònica alternativa o Afegeix una altra adreça electrònica.
  5. Introduïu una adreça electrònica vostra. Seleccioneu Afegeix.
    • Si feu servir un compte de la feina o d'un centre educatiu, és possible que aquesta opció no es mostri. Demaneu ajuda a l'administrador.

Us enviarem un correu electrònic amb un enllaç de verificació a l'adreça electrònica alternativa. Haureu d'obrir aquest correu i fer clic a l'enllaç en qüestió per poder iniciar la sessió al compte amb l'adreça alternativa. És possible que no rebeu el correu electrònic immediatament.

Si no trobeu el missatge, consulteu els nostres consells per trobar el correu electrònic de verificació o sol·licitar-ne un de nou.

Suprimir adreces electròniques alternatives

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Informació de contacte", toqueu Adreça electrònica.
  4. Toqueu Adreces electròniques alternatives.
  5. Al costat de l'adreça electrònica alternativa que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix Remove.

Consulteu quins noms d'usuari podeu suprimir del vostre Compte de Google.

Com s'utilitza la informació de recuperació

La informació de recuperació us ajuda a tornar a accedir al compte i a protegir-lo.

Número de telèfon de recuperació

A continuació s'indiquen algunes accions per a les quals es pot utilitzar el número de telèfon de recuperació:

• Rebre un codi per tornar a accedir al compte si mai hi perdeu l'accés.
  • Bloquejar un usuari perquè no pugui utilitzar el vostre compte sense el vostre permís.
  • Demostrar amb més facilitat que un compte és vostre.
  • Informar-vos si es detecta activitat sospitosa al compte.

Si el número de telèfon de recuperació és el mateix que un altre que hàgiu afegit al compte, és possible que s'utilitzi per a altres finalitats. Obteniu més informació sobre com s'utilitzen els números de telèfon.

Adreça electrònica de recuperació

A continuació s'indiquen algunes accions per a les quals es pot utilitzar l'adreça electrònica de recuperació:

• Confirmar el vostre nom d'usuari després que creeu una adreça electrònica.
  • Ajudar-vos a tornar a accedir al compte en cas que hàgiu oblidat la contrasenya o no pugueu iniciar-hi la sessió per una altra raó.
  • Comunicar-vos que us queda poc espai d'emmagatzematge.
  • Informar-vos si es detecta activitat sospitosa al compte.

Solucionar problemes

No es pot iniciar la sessió

Aneu a la pàgina de recuperació del compte i responeu a les preguntes amb tanta precisió com sigui possible. Aquests consells us poden ajudar.

Utilitzeu la pàgina de recuperació del compte en els casos següents:

• Heu oblidat la contrasenya.
  • Algú us ha canviat la contrasenya.
  • Algú ha suprimit el compte.
  • No podeu iniciar-hi la sessió per un altre motiu.

Consell: per assegurar-vos que estigueu iniciant la sessió al compte correcte, proveu de recuperar el nom d'usuari.

No es pot canviar la informació de recuperació

Si s'ha produït qualsevol canvi en la manera d'iniciar la sessió, és possible que no tingueu l'opció de canviar la informació de recuperació. Podeu tornar a provar-ho:

• Des d'un dispositiu que normalment utilitzeu per iniciar la sessió.
  • Des d'una ubicació en què normalment inicieu la sessió.
  • Al cap d'una setmana des del dispositiu que esteu utilitzant actualment.